Otac sad priča drugačije

Otac žrtve: Peranović je Satana!

Crna Hronika

Autor:

Kako je moguće da neko ko sebe naziva sveštenim licem ne zna kada da prestane s batinama, zapitao se očajni Miloš Zarubac

otac Miloš Zarubac, Nebojša Zarubac, Branislav Peranović, ubio šipkom, droga, ce

Neutešni sestra Nevena i otac Miloš

KOCELJEVA - Očaj!
- Prvo smo mislili da je otac Branislav Peranović ubio Nebojšu u samoodbrani i to jednim udarcem u glavu. Zato smo mu i oprostili i opravdali ga. Međutim, kada sam video mrtvog sina, jasno je bilo da to nije bio samo jedan udarac. On je ceo modar i izubijan! Oba oka su mu plava, na vratu ima veliku modricu - suznih očiju priča Miloš Zarubac, otac Nebojše Zarupca.

- Rečeno nam je da je moj sin umro oko 20.30, a policija je došla tek oko 22.30. Pretpostavljam da je taj zlotvor, ta Satana, prvo sakrio tragove, pa tek onda pozvao policiju- priča očajan Miloš.

On kaže da je Nebojša pre desetak dana bio kod njega i da je izgledao bolje nego ikad u životu.

- Ispričali smo se prvi put kao otac i sin. Rekao mi je: „Tata, hoću da zajedno radimo u mehaničarskoj radnji koju praviš. Uzeću desnu stranu radionice i radiću duboreze, a ti u levom delu popravljaj kola“. Prvi put u životu imao je planove za budućnost - žali za sinom Miloš.

Nebojšina sestra Nevena kaže da je njen brat stalno hvalio oca Branislava.- Bio je zadovoljan lečenjem i hvalio je Branislava. Mislila sam da su konačno đavoli izašli iz njega. Ne želimo da tužimo Peranovića, samo želimo da nam neko objasni zašto je moj brat morao ovako da umre - kaže Nevena.

(M. I.)


>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Samit je prilika da se razgovara o zajedničkoj budućnosti Federika Mogerini , šefica evropske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!