Otac sad priča drugačije

Otac žrtve: Peranović je Satana!

Crna Hronika

Autor:

Kako je moguće da neko ko sebe naziva sveštenim licem ne zna kada da prestane s batinama, zapitao se očajni Miloš Zarubac

otac Miloš Zarubac, Nebojša Zarubac, Branislav Peranović, ubio šipkom, droga, ce

Neutešni sestra Nevena i otac Miloš

KOCELJEVA - Očaj!
- Prvo smo mislili da je otac Branislav Peranović ubio Nebojšu u samoodbrani i to jednim udarcem u glavu. Zato smo mu i oprostili i opravdali ga. Međutim, kada sam video mrtvog sina, jasno je bilo da to nije bio samo jedan udarac. On je ceo modar i izubijan! Oba oka su mu plava, na vratu ima veliku modricu - suznih očiju priča Miloš Zarubac, otac Nebojše Zarupca.

- Rečeno nam je da je moj sin umro oko 20.30, a policija je došla tek oko 22.30. Pretpostavljam da je taj zlotvor, ta Satana, prvo sakrio tragove, pa tek onda pozvao policiju- priča očajan Miloš.

On kaže da je Nebojša pre desetak dana bio kod njega i da je izgledao bolje nego ikad u životu.

- Ispričali smo se prvi put kao otac i sin. Rekao mi je: „Tata, hoću da zajedno radimo u mehaničarskoj radnji koju praviš. Uzeću desnu stranu radionice i radiću duboreze, a ti u levom delu popravljaj kola“. Prvi put u životu imao je planove za budućnost - žali za sinom Miloš.

Nebojšina sestra Nevena kaže da je njen brat stalno hvalio oca Branislava.- Bio je zadovoljan lečenjem i hvalio je Branislava. Mislila sam da su konačno đavoli izašli iz njega. Ne želimo da tužimo Peranovića, samo želimo da nam neko objasni zašto je moj brat morao ovako da umre - kaže Nevena.

(M. I.)


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (52)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ANA

  ANA

  Jos jednom da se ukljucim. Popovo ponasanje je nedopustivo, mene ostavlja bez teksta. Kao sto sam rekla brat mi je bio narkoman punih 10 godina i vise.. U to vreme cula sam za tog popa, i iako smo bili ocajni, osecala sam veliki strah i nisam smela brata tamo da uputim. Eto, sestrinski instikt me nije prevario. Moj brat se izlecio, nazalost u zatvo ... više ru, Sto se moga brata tice, bio je dete za primer, dobar djak, dobar vaterpolista, prevodio je bakice preko ulice, svima pomagao. Kada su se roditelji razveli *a razvod je bio strasno tezak i traumatican) mnogo je patio jer su nas odvojili. Brat je otisao sa ocem, a ja sam ostala sa majkom u drugom gradu 5oo km daleko. Ja sam se izborila, zavrsila fakultet, ali brat je bio mnogo osetljiviji i podvodljiviji, uhvatio se "loseg drustva". Kaze* "Ako probam drogu nisam ja zavisnik" i tako do heroina.

  68 Odgovori 
 • baba

  baba

  A vi objasnite kako je i zašto postao narkoman? Nema opravdanja za ovog popa ubicu jer on nije dostojan da bude!svešteno lice ali dokle će država i roditelji bežati od odgovornosti i obaveza?

  64 Odgovori 
 • ana

  ana

  ocaj i tragedija. ovde svako moze da vrslja i niko mu ne moze nista. ovaj nazovi pop je dokaz za to. kada sam cula da je ubijeni otac dvoje dece jos sam se vise rastuzila. niko nema pravo da nekom oduzme zivot. gde je ona zapovest "ne ubij"?

  48 Odgovori 

Poslednji komentar

 • zabluda

  zabluda

  Veruj mi, jer sam i ja bio gore od decembra do ovog slucaja. moji roditelji kad su dosli prvi put u posetu posle 2 meseca i kad sam im ispricao o batinama i izivljavanju nad sticenicima, a nemozes im se suprostaviti jer ih je 4-5 i kad su videli krpz prozor od sobe, ja sam im pokazao kad niko od saradnika nije bio u tom trenutku pored nas, zgrozili ... više su se. meni su moji dali ugovor u kome uopste ne pise da ima malo fizickog kaznjavanja, a ja sam to saznao polako u centru jer se to novim ne prica da nebi pobegli. a batinanja je bilo uzas jedan, da mi se pov..calo kad sam gledao a morali smo svi da stojimo i gledamo 10,25,50,80 asova, to su bile ,ere a posle pesnice, laktovi, kolena.... i to traje po 40-tak min i zamisli na sta lici takav covek! UZAS

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!