• Buenos Aires, Doubles W-C10-AR...
    De Carli M A / Estable J L 20:30 Jofre J / Reis De Campos L
  • Buenos Aires, Doubles W-C10-AR...
    Bosch M V / Garbino J P 20:30 Baranano P / Carle M L

Bivši partizanovac u crveno-belom

Prlainović potpisao za Zvezdu

Ostali sportovi

Srpski reprezentativac potpisao na 1+1 godinu za crveno-bele

Andrija Prlainović, Kurir, intervju, Evroliga

Andrija Prlainović

BEOGRAD - Reprezentativac Srbije Andrija Prlainović od naredne sezone nosiće dres Crvene zvezde. Kako Kurir saznaje, Prlainović je potpisao ugovor na 1+1 godinu.

"Drago mi je što se vracam kući u Beograd. Poklopile su se moje i ambicije kluba. Želja nam je da naredne sezone napadnemo domaće trofeje i da uradimo što više u Evropi", rekao je Prlainović Tanjugu.

Srpski reprezentativac, rođen u Dubrovniku, počeo je karijeru u Jadranu iz Herceg Novog, a afirmisao se u Partizanu, sa kojim je osvojio Evroligu 2011. godine. Prošle godine je nosio dres italijanskog Pro Reka, koji je ostao bez glavnog finansijera i raspustio tim.

Dolazak jednog od najboljih svetskih vaterpolista među crveno-bele sigurno nije prvo veliko pojačanje kluba, jer su veoma blizu potpisa još dvojica srpskih reprezentativaca - Nikola Rađen i Duško Pijetlović, kao i nekadašnji golman Srbije, trenutno čuvar mreže Crne Gore Denis Šefik.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Savet vozačima je da putuju danju jer najrizičnije doba je kada noć prelazi u dan Damir Okanović, Komitet za bezbednost saobraćaja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!