Izbori

Proglašena lista Pokreta radnika i seljaka

Politika

Autor:

To je 12. proglašena izborna lista za parlamentarne izbore koji su zakazani za 6. maj

RIK, lista, Pokret radnika i seljaka,

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu listu "Pokret radnika i seljaka" za izbore za poslanike Skupštine Srbije.

Pokret radnika i seljaka je 12. proglašena izborna lista za parlamentarne izbore koji su zakazani za 6. maj.
RIK je na današnjoj sednici odlučio i da se u svim ustanovama za izvršenje krivičnih sankcija odrede biračka mesta bez obzira što u nekim od njih nema 100 i više birača.

Do sada su za parlamentarne izbore proglašeno 12 lista, a pod brojem jedan je lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić", koju predvodi Demokratska stranka, lista broj dva je "Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj", broj tri su "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić", a četvrta lista je "Čedomir Jovanović - Preokret", koalicije Preokret.

Izborna lista broj pet je lista Srpske napredne stranke čiji je lider Tomislav Nikolić, šesta lista je "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica", sedma je lista Socijalističke partije Srbije-PUPS-JS, čiji je nosilac Ivica Dačić, osma lista je pokreta "Dveri - za život Srbije", dok je deveta lista Saveza vojvođanskih Mađara.

Deseta prihvaćena lista je "Reformistička stranka - Milan Višnjić" iz Niša i jedanaesta "Stranka Demokratske akcije - Sulejman Ugljanin".

Rok za predaju lista za učešće na parlamentarnim izborima je 21. april. Predsednički, parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori u Srbiji biće održani 6. maja.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • JULKA

  JULKA

  Pokret radnika i seljaka samo slabi naš srpski narod što ti radnici i seljaci ne stanu uz Jadranku Šešelj i SRS pa da jednom za svagda u Srbiji pohapsimo izdajnike i da Srbiju počnu voditi Srbi .

  5 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Nevena

  Nevena

  Slatko sam se nasmejala....

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!