BUDVANIN LIKVIDIRAN PORED PUTA: Rekao da će se brzo vratiti, našli ga upucanog u kolima!
Foto: Facebook

Ipak nije samoubistvo

BUDVANIN LIKVIDIRAN PORED PUTA: Rekao da će se brzo vratiti, našli ga upucanog u kolima!

Crna Gora -
Beživotno telo Jova Jovanovića (35) pronašli su članovi rodbine u automobilu „reno senic“, pored starog puta Petrovac - Podgorica

BUDVA - Budvanin Jovo Jovanović (35) nije izvršio samoubistvo kako se verovalo, već je brutalno je ubijen pokazao je nalaz obdukcije sudskih patologa.

Leš su u nedelju (27. septembra) pronašli članovi rodbine u automobilu „reno senic“, pored starog puta Petrovac - Podgorica. Oni su policiji rekli da im je Jovov kolega javio da je tamo vidio parkirano vozilo. Roditelji i supruga nastradalog Jovanovića, noć pre tragedije prijavili su njegov nestanak.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovo je nakon posla kući ostavio mobilne telefone, uzeo ključ od automobila svog brata i rekao da će se brzo vratiti. Međutim kako ga nije bilo porodica alarmirala policiju. Otac i brat stradalog su zatekli u lokvi krvi i pozvali policiju.

Prema nezvaničnim informacijama, policija nije pronašla oružje. Jovanović je godinama radio kao šef voznog parka u Adriatic proprtisu, kompaniji koja je zakupac elitnog hotelskog kompleksa Sveti Stefan - Miločer

Policijski službenici intenzivno rade na rasvetljavanju događaja i identifikovanju počinioca ovog krivičnog dela, saopšteno je u Upravi policije.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track