REKLA CENU: Maja Žeželj napušta RTS ako joj neko ponudi 50.000 po emisiji!

Tijanićeva desna ruka

REKLA CENU: Maja Žeželj napušta RTS ako joj neko ponudi 50.000 po emisiji!

Stars -
Prelazak na drugu televiziju mi do sada nije padao na pamet. Ali, ako mi neko ponudi 50.000 dinara po emisiji, da vodim vesti pet dana u nedelji, ozbiljno ću razmisliti, otkrila je voditeljka

Voditeljak Maja Žeželj, jedno od zaštitnih lica RTS, izjavila je da ne razmišlja o prelasku na drugu televiziju i da bi razmislila ako bi joj neko po emisiji ponudi 50.000 dinara..

"Prelazak na drugu televiziju mi do sada nije padao na pamet. Ali, ako mi neko ponudi 50.000 dinara po emisiji, da vodim vesti pet dana u nedelji, ozbiljno ću razmisliti, jer svemu mogu da odolim osim iskušenju", izjavila je Maja Žeželj.

Voditeljka, koja je godinama sarađivala sa Aleksandrom Tijanićem, prvo na BKTV, pa na Politici, a onda na RTS, rekla je da je od njega naučila mnogo.

"Naučila sam da čitam novine, da gledam televiziju, da posmatram i slušam i da znam šta sam pročitala, videla i čula. I kuda to vodi. Uvek sam mislila da su jezik i govor važni, a Tijanić nam je svima pokazao značaj, težinu i moć svake reči, uključujući i znake interpunkcije", rekla je voditeljka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track