ŠAMPANJAC U VRTIĆU: Vladimir Stojković poklonio ženi obdanište
Foto: Dragan Kadić

Biznismen

ŠAMPANJAC U VRTIĆU: Vladimir Stojković poklonio ženi obdanište

Fudbal -

Umesto sokićima, golman je alkoholom poslužio goste, među kojima je bio i njegov venčani kum Duško Šarić, koji ga je i upoznao s Valentinom

Vladimir Stojković pokrenuo je novi biznis za svoju suprugu Valentinu - privatno obdanište! Golman na otvaranju vrtića goste nije poslužio sokićima, već - šampanjcem!

A među zvanicama koje su nazdravile alkoholom bio je i Stojketov venčani kum, crnogorski biznismen Duško Šarić. Čim se mlađi brat narko-bosa Darka Šarića pojavio na ulaznim vratima, domaćini su krenuli ka njemu. Duško se pozdravio sa Stojketom i bivšom dadiljom svoje dece Valentinom, a potom je ćaskao s ostalim gostima ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede.Među zvanicama nije bila Stojketova bivša žena Bojana Rajić, koju je iskulirao prošle nedelje na jednom javnom događaju. Naime, kada je bivša manekenka prišla da se pozdravi s njim i Valentinom, golman je okrenuo glavu, o čemu je Kurir pisao. Pitali smo ga u čemu je problem.- Mi smo u dobrim odnosima. Nije da smo baš super i da se čujemo stalno, ali zbog Lava komuniciramo i konsultujemo se - rekao nam je fudbaler.

LjubomoranLAV NE PODNOSI BRATA VLADANA!Iako je na otvaranje pristiglo dosta parova s decom, golman svoje naslednike - šestogodišnjeg Lava i tromesečnog Vladana, nije doveo da se igraju s drugarima.- Lava nismo doveli u obdanište jer je bolestan. Ima boginje, pa ne sme da izlazi. Inače, mučimo muku s njim jer je ljubomoran na bebu. Ne može da prihvati da nije jedini i da sad nije samo on u centru pažnje. Radimo na tome da se navikne na Vladana, ali sve je to normalno - kaže Stojke.

JELENA STUPARUŠIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OBRADOVAO MALIŠANE: Sergej u dečjem prihvatilištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track