KAKVE REČI KLOPA O POTENCIJALNOM NASLEDNIKU NA KLUPI LIVERPULA: Čega ga najbolji posao na svetu, više sam nego srećan...
Foto: Profimedia

reakcija

KAKVE REČI KLOPA O POTENCIJALNOM NASLEDNIKU NA KLUPI LIVERPULA: Čega ga najbolji posao na svetu, više sam nego srećan...

Fudbal -

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će Arne Slot, ukoliko ga zameni na klupi tog fudbalskog kluba, preuzeti najbolji posao na svetu.

Britanski mediji preneli su da su počeli pregovori o tome da sadašnji trener Fejenorda nasledi Klopa, koji će na kraju sezone napustiti Enfild.

Slot je rekao da želi da preuzme jedan od najzahtevnijih zadataka u fudbalu.

"Najbolji posao na svetu, najbolji klub na svetu", rekao je Klop i dodao da bi nedavni porazi ekipe možda mogli da olakšaju posao narednom treneru.

"Sada čak mogu i da pomognem tako što neću na najbolji način završiti posao, što tako izgleda, pa ima prostora za napredak. Sjajan posao, sjajan tim, fantastični ljudi. On bi preuzeo zaista, zaista zanimljiv posao", dodao je Klop.

Nemački trener napustiće Liverpul posle više od osam godina, tokom kojih je osvojio brojne trofeje, među kojima Premijer ligu i Ligu šampiona.

Klop je rekao da mu se sviđa stil fudbala koji traži Slot, ali da nije učestvovao u pregovorima oko njegovog naslednika na klupi.

"Ako je on rešenje, više sam nego srećan. Nije na meni da sudim o ovim stvarima, ali sve ovo mi zvuči prilično dobro", dodao je on.

Slot je prošle godine osvojio šampionsku titulu sa Fejenordom, a ove sezone Kup Holandije.

Kurir sport

Bonus video:

00:06

JIRGEN KLOP DOVUKAO FERGUSONA DA SE SLIKAJU Menader Liverpula ukazao poštovanje legendi Mančester junajteda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track