PEPE BESAN NAPUŠTA MADRID: Krv i znoj sam dao za Real, a klub me je oterao!
Foto: foto: Reuters

jOŠ NIJE ODLUČIO GDE NASTAVLJA KARIJERU

PEPE BESAN NAPUŠTA MADRID: Krv i znoj sam dao za Real, a klub me je oterao!

Fudbal -

Portugalski fudbaler Pepe rekao je da će otići iz Real Madrida kada mu na leto bude istekao ugovor sa španskim klubom.

Pepe je sa Realom osvojio 13 trofeja, a kao slobodan igrač napušta madridski klub.

"Ono što je Zinedin Zidan uradio za Real Madrid je spektakularno, ali ima stvari koje i dalje ne razumem. Da li sam se na kraju pozdravio sa Zidanom? Nisam. I klub i on su znali da ja odlazim i pre nego što sam ja to saznao" rekao je Pepe i nastavio:

"Ne želim da ga sada nešto krivim, ali zašto sam nestao iz tima. Bolji odnos sam imao sa Rafom Benitezom. On je bio iskren".

Portugalac je potom objasnio zašto je ljut na čelnike Reala.

"Klub me tada nije branio. Znao je da imam problema, da mi je teško, a niko nije stao iza mene. To me je baš pogodilo", dodao je on.

Real je Pepeu ponudio jednogodišnji ugovor koji Portugalac nije želeo da prihvati. Pepe navodno ima ponudu Pari Sen Žermena i nekoliko engleskih klubova.

"Nisam našao novi klub. Nisu samo Inter i PSŽ u igri. Ima dosta, dosta ponuda. Neke stižu i iz Engleske. Krv i znoj sam dao za Real. Znam da su navijači uz mene i hvala im na tome", rekao je Portugalac.

Pepe ima 34 godine, prethodnih 10 je proveo u Realu za koji je igrao na 334 utakmice, a osvojio je tri španska prvenstva i tri Lige šampiona.

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track