BOŽOVIĆ POVEO 33 IGRAČA: Zvezda otputovala na pripreme u Sloveniju
Foto: Crvenazvezdafk.com

Ostaće 10 dana u Termama Čatež

BOŽOVIĆ POVEO 33 IGRAČA: Zvezda otputovala na pripreme u Sloveniju

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na pripreme u Terme Čatež, u Sloveniji, gde će ostati deset dana.

Crveno-beli će u Krškom, imati provere protiv ukrajinskih prvoligaša Zarije, 29. juna, i Volina, 5. jula, objavljeno je na sajtu kluba.

Igrači koji nisu u prvom planu trenera Miodraga Božovića odmeriće snage sa novim slovenačkim prvoligašem Radomljem, takodje 5. jula.

Zvezda će u Termama Čatež ostati 10 dana, a prva takmičarska utakmica šampiona Srbije očekuje 12. ili 13. jula, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U Sloveniju su otputovali: Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Filip Manojlović, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković Odbrambeni igrači: Aleksandar Luković, Marko Petković, Zoran Rendulić, Stefan Milošević, Luis Ibanjez, Miloš Cvetković, Tomas Fibel, Adam Mičel, Mihailo Ristić, Džošua Parker, Dušan Andjelković Vezni igrači: Vladimir Jovović, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Srdjan Plavšić, Marko Poletanović, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Uroš Račić, Luka Ilić, David Babunski, Danijel Avramovski Napadači: Ugo Vijeira, Predrag Sikimić, Petar Orlandić, Vanja Vučićević i Dejan Joveljić.

U Beogradu će, kako se navodi, trenirati Savo Pavićević, Edson, Nenad Gavrić, Bruno Matos, Luka Adžić, Marko Trkulja, Marko Marinković i Nemanja Ahčin.

Kahriman produžio ugovor sa Zvezdom do 2018.Golman Crvene zvezde Damir Kahriman potpisao je novi dvogodišnji ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Srbije.Tokom karijere 31-godišnji čuvar mreže, nastupao je za Slobodu iz Užica, Javor iz Ivanjice, Zemun, Vojvodinu, Konjaspor, Rad i Tavriju, pre nego što je 2014. stigao u Crvenu zvezdu."Na obostrano zadovoljstvo danas je potpisan novi ugovor. Srecan sam što ću i u narednom periodu braniti boje Crvene zvezde. Ovde mi je jako lepo, a nadam se da će naredna sezona biti istorijska i da ćemo uspeti da se plasiramo u evropska takmičenja", rekao je srpski reprezentativac.Za beogradski klub do sada je skupio 37 nastupa, a prošle sezone osvojio je titulu šampiona Srbije i bio proglašen za najboljeg golmana Superlige.(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track