Selektor pun optimizma

(KURIR TV) MUSLIN PRED IRSKU: Pobedićemo ako uz pomoć navijača budemo na našem nivou

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da ako ekipa bude na najvišem nivou neće izmaći pobeda protiv Republike Irske na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Radimo ono što smo započeli u prethodne tri utakmice. Dobro smo izanalizirali Irce, znamo ih, na nama je da dobro spremimo meč. Bez publike ne možemo ništa, kada vidimo kaku podršku ima Crvena zvezda, ali i rivali iz naše grupa, verujem da ćemo tako i mi. Neophodna nam je podrška sa tribina", rekao je Muslin novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.On je dodao da je mali problem to što nekolicina igrača nema veliku minutažu u klubovima, ali da ne želi alibi da traži."Imamo dobre igrače. Pavlović i Stoiljković daju golove, Mitrović se polako vraća i to su dobre vesti. Na nama je da napravimo dobar ambijent pred start kvalifikacija".Muslin ističe da je veoma važno da se savlada Irska u Beogradu kako bi se napravio odličan ambijent na početku novog kvalifikacionog ciklusa."Sve su važne utakmice, a ova je najbitnija u ovom momentu. Imamo tešku grupu, videlo se to na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Igrači su pokazali da imaju veliku želju da igraju za državni grb, da se bore i budu na nivou. Ako odigraju kao u prijateljskim mečevima možemo da se nadamo uspehu".

Na okupljanju sa timom će biti i suspendovani Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov."Matić je došao, dok će Kolarov biti sa nama od četvrtka. Gvardiola ga nije pustio ranije", zaključio je Muslin.Utakmica između Srbije i Republike Irske igra se 5. septembra na stadionu Rajko Mitić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track