LEGENDE CRVENO-BELIH: Hohštapleri i ratni profiteri dalje ruke od Zvezde, nije ovo vaša prćija!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Pančić

Bez dlake na jeziku

LEGENDE CRVENO-BELIH: Hohštapleri i ratni profiteri dalje ruke od Zvezde, nije ovo vaša prćija!

Fudbal -
Legende kluba iz Ljutice Bogdana dale su svoj sud u političarima koji se nalaze u Crvenoj zvezdi

BEOGRAD - Legende Crvene zvezde, Milan Živadinović i Dragoslav Šekularac, imaju jasnu poruku za sve koji žele da se ovajde od kluba iz Ljutice Bogdana.

Predsednički izbori u Zvezdi zakazani su za 11. oktobar, i dok se potencijalni kandidati prepucavaju preko medija, legende crveno-belih bez dlake na jeziku iznose svoje mišljenje.

"Moja poruka je jasna: hohštapleri i ratni profiteri, dalje ruke od Zvezde. Neće moj klub, naš klub, koji je 1945. kad je osnovan bio narodni, a ne partijski, da bude vaša prćija. Da se reklamirate preko Zvezde i da od nje imate samo koristi, a ne da joj pomažete - neće više moći!"

Živadinović je dodao da je privatizacija jedini spas.

"Ne kažem da legende treba da vode Zvezdu, mi smo matori za to. Možemo da damo neki savet, ako nas za to budu pitali, ali privatizacija je jedini spas. Pre toga, na čelo Zvezde mora da dođe neko ko je uspešan u biznisu, koji oko sebe može da okupi ljude koji će sopstvenim sredstvima pokušati da izvuku klub iz krize koju armija delija ne pamti kroz decenije iza nas", rekao je Živadinović.Da političarima nije mesto u najtrofejnijem srpskom klubu, slaže se i Dragoslav Šekularac.

"Vidim da se samo o političarima priča kao potencijalnim kandidatima, a to nije dobro. Najtrofejnijem srpskom klubu treba sposoban biznismen, a ne političar - oni imaju posla u svojoj struci i više nego dovoljno. Zamlja nam je u velikim problemima i koliko god fudbal bio bitan, ima daleko bitnijih društvenih pitanja. Neka oni to rešavaju, to im je profesija, a neka u klubove dođu ljudi koji znaju da posluju, kao što se radi u svim velikim klubovima Evrope", rekao je Šekularac.

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track