MILINKOVIĆ DO KRAJA SEZONE U PARTIZANU: Svestan sam cilja i obaveza koje me očekuju
Foto: Saša Pavlić

Prva izjava

MILINKOVIĆ DO KRAJA SEZONE U PARTIZANU: Svestan sam cilja i obaveza koje me očekuju

Fudbal -
Svestan sam ciljeva i obaveza u narednom periodu, a želim sa saradnicima i igračima da napravimo ono što od nas navijači očekuju, rekao je novi trener Partizana

Nekoliko sati pošto je Marko Nikolić napustio stadion u Humskoj sa saznanjem da više nije zaposlen u Partizanu, na istom mestu se pojavio njegov naslednik, sada već bivši trener Voždovca, Zoran Milinković je obavio sastanak sa čelnicima crno-belih Zoranom Popovićem i Milošom Vazurom u čijem prisustvu je i napustio stadion.

Novi trener Partizana je prema nezvaničnim informacijama potpisao ugovor do kraja sezone.Milinković nije bio nešto naročito raspoložen sa priču, izrazivši želju da na sva pitanja odgovara sutra na zvaničnoj prezentaciji.“Velika je čast što sam došao u Partizan. Svestan sam ciljeva i obaveza u narednom periodu, a želim sa saradnicima i igračima da napravimo ono što od nas navijači očekuju. To neće biti lako, pogotovo što je ovo trenutak za više rada, a za manje priče”, rekao je Milinković napuštajući stadion. On će sutra odraditi prvi trening sa ekipom, a danas će prvotimce trenirati Zvonko Varga.“Radićemo sa ono malo igrača koji su nam na raspolaganju. Željno čekamo povaratk reprezentativaca kako bismo bili kompletni”, poručio je novi Partizanov trener, Zoran Milinković.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track