VAZURA NAPAO SUDIJE: Pi.ke, zašto ovako ne sudite Zvezdi?!
Foto: Saša Pavlić

Skandal na Vračaru

VAZURA NAPAO SUDIJE: Pi.ke, zašto ovako ne sudite Zvezdi?!

Fudbal -
Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su na stadionu Obilića pobedili Voždovac sa 1:0 (1:0).

Meč na Vračaru obeležile su ružne stvari, počev od strašne povrede ruke Miroslava Vulićevića, preko frke na tribinama, do verbalnog napada Miloša Vazure na sudiju Igora Stoiljkovića.Defanzivac Partizana je nakon jednog bezazlenog starta Miloša Pavlovića, koji čak nije bio ni oštar niti nedozvoljen, nezgodno pao i doživeo tešku povredu!Po reakciji igrača odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna stvar. Bivši fudbaler Partizana, sada defanzivac Voždovca Marko Jovanović odmah se uhvatio za glavu i pokazao sudiji Igoru Stojiljkoviću da pozove medicinsku ekipu, a ustanovljeno je da su mu pokidani ligamenti.

Vulićević je hitno prevezen u bolnicu, a baš u trenucima dok su ga kola Hitne pomoći odvodila sa stadiona, njegovi saigrači su uspeli da postignu pobedonosni pogodak, i to preko Abubakara Umarua! Kamerunac je iskoristio odličnu loptu Nikole Ninkovića i sjajnim udarcem glavom savladao golmana Marka Miloševića.Pri kraju utakmice došlo je do gužve na delu tribina gde su bili smešteni Partizanovi navijači, ali je policija brzo intervenisala i sprečila fizički obračun! Nešto kasnije burno je reagovala klupa crno-belih, posle čega je isključen klupski psiholog Miroljub Puškić! Na kraju, po završetku meča, generalni direktor Partizana Miloš Vazura verbalno je napao sudije ispred svlačionice.

Ružne scene na Vračaru... I trener Ljubinko Drulović protestovao kod sudija
Ružne scene na Vračaru... I trener Ljubinko Drulović protestovao kod sudija

- Zašto ne sudiš tako Zvezdi? Pi.ke jedne - između ostalog je vikao Vazura na sudiju Igora Stojiljkovića.k. RadulovićSLIRužne scene na Vračaru... I trener Ljubinko Drulović protestovao kod sudijaVređao... Milošu Vazuri krive sudije što Partizan nije ubedljiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja