(VIDEO, FOTO) BRIDE OBRAZI CRVENO-BELIH: Umesto po Evropi, Zvezda će najdalje putovati u Surdulicu
Foto: Aleksandar Radonić

Vratili se kući kao pokisli miševi

(VIDEO, FOTO) BRIDE OBRAZI CRVENO-BELIH: Umesto po Evropi, Zvezda će najdalje putovati u Surdulicu

Fudbal -
Ova generacija fudbalera Crvene zvezde ući će neslavno u istoriju kluba, pošto je jedina koja je takmičenje u Evropi okončala u prvom kolu kvalifikacija.

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se jutros posle osmočasovnog leta u Srbiju iz Kazahstana, gde su doživeli debakl u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Kairat je bio posle dva meča bolji s ukupnim rezultatom od 4:1, a igrači crveno-belih su u tih 180 minuta pokazali da su daleko i od trećeg razreda evropskog fudbala.

Šamari iz Kairata brideće sigurno još neko vreme u Ljutice Bogdana. Ova generacija fudbalera Crvene zvezde ući će neslavno u istoriju kluba, pošto je jedina koja je takmičenje u Evropi okončala u prvom kolu kvalifikacija. Narodski rečeno, Crvena zvezda nikada u svojoj istoriji koja traje od 4. marta 1945. godine nije ranije ispadala u Evropi. Jeste jednom, ali u septembru, nikako u julu. Umesto Evrope, crveno-beli moraće ove godine da se koncentrišu na domaće prvenstvo i kako sami kažu vrate titulu. Najdalje putovanje biće im Surdulica, iako su se mnogi potajno sanjali da će izboriti grupnu fazu Lige Evrope, ali tamo se ne može preko štapa i kanapa, već sa jasnim planom i vizijom i naravno novcem.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Foto: Kurir
Foto: Kurir

http://www.youtube.com/watch?v=-BwmsfflbK0
http://www.youtube.com/watch?v=jsG9RffwBaw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track