(VIDEO) MURINJO SE SEĆA KRKIĆA: Bojan je jedini fudbaler koji me je umalo ubio

Sećanja

(VIDEO) MURINJO SE SEĆA KRKIĆA: Bojan je jedini fudbaler koji me je umalo ubio

Fudbal -
Kada su igrali Barselona i Inter, u poslednjem minutu revanša polufinala Lige šampiona Krkić je postigao sjajan gol, a sudija je pokazao - ofsajd, rekao je trener Čelsija

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo se pred meč sa Stoukom ajpre osvrnuo na odlazak legende Arsenala Tijerija Anrija u penziju, što je prekinuo neočekivan poziv.

"Pročitao sam da se penzionisao, bilo je emotivno...", izustio je Murinjo i u tom momentu se isprečio telefon koji je zazvonio.

"Ovo mi se inače ne dešava, izvinjavam se mnogo", nervozno je rekao Portugalac kome je očito bilo vrlo neprijatno zbog poziva, pa se izvinjavao novinarima dok je "obuzdao" mobilni telefon.

Murinjo je izborivši se sa telefonom pričao i o svom iskustvu sa igračem Stouka Bojanom Krkićem.

"On je jedini igrač koji me je umalo ubio, zbog koga sam mogao da doživim srčani udar. Kada su igrali Barselona i Inter, u poslednjem minutu revanša polufinala Lige šampiona (Inter je u prvom meču pobedio sa 3:1 na svom terenu, u revanšu je Barsa nedovoljno trijumfovala sa 1:0), Krkić je postigao sjajan gol, a sudija je pokazao - ofsajd. Šalu na stranu, vrlo je opasan igrač", poručio je Murinjo.

On se vratio četiri godine unazad kada je sa Interom osvojio titulu prvaka Evrope u finalu protiv Bajerna, a malo je nedostajalo da ga Barsa i gol Krkića zaustave u polufinalu, jer bi španski tim sa 2:0 i 1:3 iz prvog meča prošao u borbu za pehar zbog gola u gostima.

http://www.youtube.com/watch?v=vRz_bTy1s-A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track