VIDEO, FOTO POGLEDAJTE NOVU PODVALU: Banetu poturili decu na Kritu da promovišu veliku Albaniju!
Foto: Printskrin

Neviđen skandal na utakmici Grčka - Srbija

VIDEO, FOTO POGLEDAJTE NOVU PODVALU: Banetu poturili decu na Kritu da promovišu veliku Albaniju!

Fudbal -
Na prijateljskoj utakmici na Kritu dečaci koji su stajali ispred našeg kapitena rukama su napravili albanskog dvoglavog orla

Ovo je prevršilo svaku meru! U svrhu nove, bestidne albanske provokacije iskorišćena su i deca koja, sudeći po slici, nemaju više od deset godina!"Slučaj dron" samo je raspalio maštu Albancima, koji se na svim delovima kontinenta utrkuju kako da isprovociraju srpski narod. Ponovo su im meta bili naši fudbaleri, a ovoga puta zloupotrebili su decu zarad svojih bolesnih ciljeva.

http://www.youtube.com/watch?v=KTzXYDd6Wh4
http://www.youtube.com/watch?v=O12j_md8uII
Naime, na utakmici Grčka - Srbija u Hanji

Pogledajte šta se dogodilo u 31. minutu snimka.

http://www.youtube.com/watch?v=U7aUrxSRvEw
Foto: AP
Foto: AP

To je čest pozdrav među Albancima kad se fotografišu (poput naša tri prsta), a sudeći po fotografiji iz Milana, prihvatili su ga i Hrvati. Italija je prethodne nedelje igrala protiv Albanije i Hrvatske, a navijači ova dva tima iskoristili su druženje za promovisanje velike Albanije.

BolesnoJE.I SRBIJUDa je primitivizam albanskih navijača zaista neprevaziđen, potvrđuje i prizor sa stadiona Marasi u Ðenovi, gde su se u prijateljskoj utakmici sastale reprezentacije Italije i Albanije.Uz već pomenute incidente koje su izazvali gostujući navijači, jedan je privukao pažnju tamošnjih medija i majicom s porukom namenjenom Srbima - „Je.i Srbiju“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track