(VIDEO) VEČE ZA ZABORAV: Stefan Mitrović grešio, pa pocrveneo

Bundesliga

(VIDEO) VEČE ZA ZABORAV: Stefan Mitrović grešio, pa pocrveneo

Fudbal -
Srpski fudbaler odigrao očajan meč u porazu od Štutgarta

Fudbaleri Frajburga poraženi su od Štutgarta (4:1) u meču 13. kola nemačke Bundeslige, a srpski reprezentativac Stefan Mitrović bio je gotovo najlošiji igrač na terenu, koji je napustio dva minuta pre kraja zbog crvenog kartona.

Srpski fudbaler je kod rezultata 1:1 u 52. minutu izgubio loptu, a fudbaleri Štutgarta su iz te akcije stigli do drugog gola čiji je strelac bio Karlos Gruezo.

Tu, međutim, nije bio kraj. Igrao se 68. minut kada je Mitrović, skoro na istom mestu na centru terena ponovo izgubio jedan duel, otvorio kontranapad protivniku, a Timo Verner zatresao mrežu Frajburga. "Crno veče" Mitrovića završilo se dva minuta kasnije kada je napravio prekršaj nad odličnim Martinom Harnikom, a sudija mu pokazao put u svlačionicu.

Upravo je Harnik u 76. minutu potvrdio ubedljiv trijumf gostiju iz Štutgarta, a isti igrač je bio strelac i prvog gola za goste još u 31. minutu.

Ekipi Štutgarta ovo je bila tek treća prvenstvena pobeda i sada ima 12 bodova, isto kao i rivali u borbi za opstanak, Frajburg i Hamburg. Ipak, ekipa HSV-a ima utakmicu manje.

http://www.youtube.com/watch?v=yEReHilEc6c

Petak:

Frajburg - Štutgart 1:4 (1:1)/Darida 42 - Harnik 31, 76, Gruezo 52, Verner 68/

Subota:

Augsburg - Hamburg (15.30)Leverkuzen - Keln (15.30)Herta - Bajern (15.30)Šalke - Majnc (15.30)Verder - Paderborn (15.30)Hofenhajm - Hanover (18.30)Nedelja:Volfsburg - Menhengladbah (15.30)Ajntraht - Dortmund (17.30)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track