ZAPISNIČARKA NA  KOJU JE VIKAO TRENER PARTIZANA: Džikić je URADIO nešto što niko nikada nije
Foto: Privatna Arhiva

Sportski gest

ZAPISNIČARKA NA KOJU JE VIKAO TRENER PARTIZANA: Džikić je URADIO nešto što niko nikada nije

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić, burno je posle poraza od Sasarija u FIBA ligi šampiona reagovao i okrivio zapisnički sto, tačnije merioca napada Anu Krstić da je greškom uticala na tok meča.

Ana je u izjavi za Kurir dva dana kasnije rekla da je trener Partizana pozvao da se izvini i kako ističe, time uradio nešto što niko nije.

"To mi se nije desilo za sve ove godine bavljenja ovim poslom. Uz to, poslao je pisanu poruku mojim roditeljima, da je on taj koji je vređao njihovu kćer, čime se ne ponosi, da se izvinjava. Rekao je da se to više neće ponoviti i zamolio da mu oproste ako mogu. Ja jesam i nisam ljuta", rekla je Ana.

Ona se potom prisetila i samog događaja.

"Nije bilo ni malo prijatno da slušam sve one uvrede i pretnje koje su stizale iza mojih leđa. Trener Džikić je burno izrazio nezadovoljstvo, nije vređao, ali nije bilo ni prijatno - rekla je Ana, merilac napada za zapisnički stolom.

Ona smatra da ova situacija neće uticati na rad zapisničkog stola ubuduće, jer kaže pritisak uvek postoji i nije samo Džikić trener koji reaguje temeramentno.

"Za razliku od svih na terenu: sudija, igrača, trenera, nama se greška najteže prašta, skoro da nemamo nikakvo pravo na istu. Ne mislim,da će pritisak biti manji, ali mislim da su sada svi u Srbiji pa i Evroopi sigurniji da mi u Beogradu dobro radimo.. Ovo je prvi put da je neko rekao da nismo krivi!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track