(FOTO) SUPRUG ZA POŽELETI: Evo Anđušićeve poruke za Ivanu od koje ćete se rastopiti
Foto: Aleksandar Jovanović

Godišnjica braka

(FOTO) SUPRUG ZA POŽELETI: Evo Anđušićeve poruke za Ivanu od koje ćete se rastopiti

Košarka -

Košarkaš poljskog Anvila, Danilo Anđušić, postavio je na društvene mreže poruku upućenu svojoj supruzi Ivani Maksimović-Anđušić povodom godišnjice braka, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Tačno pre godinu dana, ovaj sportski par zakleo se na večnu ljubav, na nezaboravnoj ceremoniji venčanja na Santoriniju. Iako su daleko od očiju javnosti izgovorili sudbonosno "Da", na društvenim mrežama svakodnevno pokazuju koliko se vole.

Tako je bilo i ovog puta kada su oboje na Instagram okačili po jednu poruku, ali tekst koji je sročio Danilo malo koga je ostavio ravnodušnim.

"Na današnji dan, pre tačno godinu dana, doneo sam najbolju odluku u svom životu. Postao sam suprug prelepe žene koja mi je sve. Nasmejala me je onog trenutka kada smo se upoznali i od tada ne skidam osmeh sa lica. Ona me inspiriše svakog dana svojom pozitivnom energijom. Ona je najambicioznija žena koju poznajem. Nikada neće odustati od svojih ciljeva, bez obzira na sve. Takođe, ona je "najteža" žena koju poznajem. Poslednja godina je bila 100 odsto najbolja godina u mom životu, i to sve zahvaljujući njoj. Srećna prva godišnjica, zauvek ću ostati pored tebe! Volim te!", napisao je srpski košarkaš, dok je Ivana uzvratila isto tako emotivno.

"Srećna nam prva godinica ljubavi! Hvala što me činiš najsrećnijom i najvoljenijom! Volim te zauvek".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track