OVI MOMCI ĆE BITI ŠAMPIONI: Oduševiće vas poruka košarkaša koji neće ići na Evrobasket
Foto: Twitter

Poruka za kolege

OVI MOMCI ĆE BITI ŠAMPIONI: Oduševiće vas poruka košarkaša koji neće ići na Evrobasket

Košarka -
Što se tiče mene i mog odnosa prema grbu uvek ću se rado odazvati na svaku akciju reprezentacije, poručio je Štimac

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je večeras konačni sastavi reprezentacije za Evropsko prvenstvo, na koje neće voditi Nemanju Dangubića i Vladimira Štimca.

Jedan od otpisanih, Vladimir Štimac objavio je na svom Tviter nalogu poruku koja će oduševiti sve iskrene navijače reprezentacije Srbije.

"Žao mi je što neću uzeti zlato, ali mislim da će ovi momci biti šampioni. Saletu i njima želim sve najbolje, mnogo zdravlja i sreće. Što se tiče mene i mog odnosa prema grbu uvek ću se rado odazvati na svaku akciju reprezentacije, pa bilo to i za trening. Živeli!"

Za Srbiju će na Evropskom igrati: kapiten Miloš Teodosić, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Zoran Erceg, Miroslav Raduljica, Ognjen Kuzmić i Nikola Milutinov.

Srbija igra u Grupi B, sa Španijom (5. septembar), Nemačkom (6. septembar), Islandom (8. septembar), Turskom (9. septembar) i Italijom (10. septembar u 14:30). Po četiri prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe kvalifikovaće se za završnicu Evrobasketa koja se igra u francuskom gradu Lilu, po sistemu eliminacije od osmine finala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track