(VIDEO) ZBOG GRUDI OD 5,5 KILOGRAMA: Prisiljena je da se bori sa jačima od sebe!
Foto: FB

Borilački sportovi

(VIDEO) ZBOG GRUDI OD 5,5 KILOGRAMA: Prisiljena je da se bori sa jačima od sebe!

Ostali sportovi -
Braj En Rašiljo je bila model, a sada pokušava da se dokaže u borilačkim sportovima
1 / 2 Foto: FB

Braj - En Rašiljo, bivši model, se u novije vreme posvetila borilačkim sportovima. Uspešno je debitovala u amaterskom meču po K-1 pravilima, ali postoji jedan problem.

Naime, njene bujne grudi teže čak pet i po kilograma, što je više od granice jedne težinske kategorije. Iz tog razloga, je prisiljena nastupati u lakoj kategoriji, protiv puno snažnijih devojaka.

"Ja jednostavno ne mogu uzeti svoje grudi i staviti ih sa strane, a one teže pet i po kilograma", požalila se lepa Braj - En.

Ipak je uspela dogovoriti nastup u međukategoriji, do 68 kilograma, protiv devojke koja inače nastupa u perolakoj. Tako su se našle na pola puta, a u pitanju je borba za prvakinju organizacije Agresiv Kombat šampionata.

Sa obzirom na to da se nalazi u Njujorku, reč je o amaterskoj MMA i K-1 organizaciji, a kako oni sami kažu, ponose se time što pokušavaju spojiti borbe i seksepil. Sa Braj En su to svakako uspeli. Ona je najavila kako će pokušati spustiti težinu na 61.5 kilogram te se ozbiljnije posvetiti borbama i nastupati u bantam kategoriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track