(VIDEO) IZLUĐIVAO ARGENTINCE: Evo kako se Troicki dosađivao odgovarajući na novinarska pitanja
Foto: AP

Odgovorio na provokacije

(VIDEO) IZLUĐIVAO ARGENTINCE: Evo kako se Troicki dosađivao odgovarajući na novinarska pitanja

Tenis -
Srpski teniser tokom većeg dela konferencije pravio razne grimase bilo da je pitanje upućeno njemu ili nekom drugom

Dejvis kup reprezentacija Srbije poražena je od Argentine 4:1 u četvrtfinalu tog takmičenja, a i dva dana po okončanju, duel u Buenos Airesu interesantan je posetiocima druuštvenih mreža.

Tako se sada pojavio kolaž slika srpskog tenisera Viktora troickog, tokom susreta sa predstavnicima medija. Viktor je odlučio da na svoj način izrazi nezadovoljstvo i pokaže revoltiranost, tako što je gordo i nadobudno odgovarao na pojedina novinarska pitanja, a tokom većeg dela konferencije pravio razne grimase bilo da je pitanje bilo upućeno njemu ili nekom drugom.

Inače, srpski teniser se slično ponašao i dan ranije na konferenciji za štampu, a takvo njegovo ponašanje je dovodilo do ludila predstavnike argentinskih medija.

Tokom susreta srpski teniseri su se žalili na navijače u dvorani i uslove u kojima su igrali prva tri meča, a čak za vreme duela parova Zimonjić je neobičnim servisom pokazao svoj revolt i izazvao bes Argentinaca što se kasnije pretvorilo u svađu dve selekcije koja je nastavljena i tokom konferencije za štampu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track