Senzacionalno

Srbin otkrio lek za rak!

Društvo

Autor:

Miloš Ninković napravio biljni preparat koji uspešno uništava tumor grlića materice. Efekat potvrdila i eksperimentalna laboratorija Onkološkog institute

Rak, Lek, Miloš Ninković, Fitoterapeut, Biljni preparat

BEOGRAD - Magija biljaka!
Miloš Ninković, fitoterapeut koji se već 25 godina bavi istraživanjem biljnih vrsta, uspeo je da od njih napravi lek koji može da izleči rak grlića materice.

- Lek je napravljen za ciljno uništavanje ćelija raka grlića materice, a formulu koju sam pronašao testirala je eksperimentalna laboratorije Onkološkog instituta svim metodama koje su zakonski određene. Pokazalo se da je efekat koji lek ostvaruje na kancer 60 odsto.

„Uspeo je da obriše rak, da ga pojede“, tim rečima su mi se obratili lekari koji su vršili ispitivanja. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo. Ipak, rekli su mi da nemaju zakonsko pravo na to jer sve regulišu farmaceutske kompanije - priča Ninković i dodaje da je u Srbiji komplikovan postupak kojim neki preparat može da počne da se naziva lekom.

Iako nije uspeo da patentira lek u našoj zemlji, on nije odustao pa je na njegovoj bazi napravio preparat „si plus“, za koji je lakše pribaviti dozvolu za prodaju. On smanjuje rizik od pojave kancera dojke i reguliše probleme kod žena čiji su izazivači hormoni. Narednih dana će se naći u prodaji u apotekama „Magija bilja“.

Za sve dodatne informacije obratite se Si plus centru na brojeve telefona: 011/41 27 134 i 064/39 35 300.

Amerikanci hoće da otkupe patent

Pošto kod nas nisu zainteresovani za kupovinu ovog patenta, Ninković je u pregovorima sa Amerikancima.

- Oni su spremni da ga otkupe jer im je jedino važno da proizvod bude 100 odsto prirodan. Ipak, ja bih mnogo više voleo da ga još neke dve godine zadržim ovde, jer će možda nešto uspeti da se promeni da ga oni kao lek kupuju od nas, a ne mi od njih.

Ogroman sam entuzijasta za našu zemlju jer je mnogo volim - objašnjava Miloš Ninković.

Ciste nestaju za 20 dana

„Si plus“ je potpuno prirodan preparat i deluje tako što aktivira imunosistem mlečnih žlezda i dovodi hormone u balans. Smanjuje rizik od kancera dojke, a sastoji se od sirupa koji se uzima dva puta dnevno po kafenu kašičicu i kreme koja se nanosi na kožu dojki.

Terapija traje oko 20 dana, a jedna tura je dovoljna da ciste potpuno nestanu - naglašava fitoterapeut Ninković.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (83)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ime

  Ime

  dajte ljudi bre, podrzite ovog coveka, ako je stvarno tako kako kaze... otkupice ameri pa cemo mi silne pare davati da to onda dovucemo iz amerike ili da platimo nekog tajkuna - generalnog zastupnika.... alo, probudite se!!! sta, nije vas briga dok se ne desi vama ili nekom vasem? desice se... vrlo brzo... a onda cete se setiti...

  62 Odgovori 
 • Saint

  Saint

  Ninkoviću...ssOkači recept na internet da bude dostupan svima, a ostavi svoj broj računa za donacije.
  Više ćeš zaraditi od doniranja izlečenih nego što ćeš ikada imati išta od globalista farmaceuta koji će tvoje rešenje da kupe i pretvore u lek za imućne.

  60 Odgovori 
 • Fenix

  Fenix

  O covece kakvu si gresku napravio.Ako lek prodas Amerima NIKO ga nece dobiti.Mnogi su takvi uspesni lekovi zavrsili a pronalazaci nestali.Ameri ce kupiti licencu , napraviti lek , registrovati ga i zakljucati.Tada ni Vi gospodine necete smeti NIKOGA da lecite.Covek u Australiji je lecio ljude od atririsa sa papaja ekstraktom i to se proculo.Mnogi f ... više armacetske kuce su htele da kupe licencu ali mu je neko rekao da to ne radi jer lek nece ugledati dan.Odustao je od miliona dollara i jedan dobrocinitelj mu je poklonio kucu , opremio kao mini fab riku , tako da sada on i familija proizvode lek i svima dobro doslo.

  56 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Prijatelj

  Prijatelj

  Pozdrav Milose cestitam pre svega na tvom otkricu, ako si u mogucnosti javi se na moj e-mail. Pozdrav.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!