POMEN USNIJI REDŽEPOVOJ: Lepa Koštano, ti si samo zaspala!
Foto: Printscreen

Sećanje

POMEN USNIJI REDŽEPOVOJ: Lepa Koštano, ti si samo zaspala!

Stars -

Pevačicini brat i snajka juče okupili rodbinu i prijatelje na groblju u Skoplju kako bi obeležili prvu godišnjicu njene smrti

Porodica kraljice južnog melosa Usnije Redžepove juče je obeležila jednogodišnji pomen na groblju u Skoplju.

Pevačicin brat Reško i snaja Emira okupili su najuži krug rodbine i prijatelja kako bi odali počast lepoj Koštani, koja im svakim danom sve više nedostaje. Kada su došli na groblje, upalili su sveće, položili cveće i bez treptaja gledali u njenu sliku iz mlađih dana na spomeniku.

Ne prihvataju njen odlazak... Usnijin brat Reško i snaja Emira
Ne prihvataju njen odlazak... Usnijin brat Reško i snaja Emira

Prisećali su se dirljivih i lepih uspomena iz prošlosti, ali i onih najtežih stvari tokom njene trogodišnje borbe sa opakom bolešću. Da Redžepova mnogima mnogo nedostaje, dokazuju suze koje su juče njeni najmiliji pustili.- Draga naša, uvek ćemo te voleti! Za nas nisi umrla, samo si zaspala. Svakog časa čekamo da se pojaviš! Odmaraj se i gledaj nas s neba! - govorili su pevačicini prijatelji na groblju.Usnijina snaja, koja je brinula o njoj do poslednjeg dana, i dalje se ne miri sa tim da nje više nema. Ona sa suprugom redovno posećuje pevačicinu večnu kuću, pali sveće i moli se za pokoj njene duše.- Njen odlazak je ostavio veliku tugu i bol koji ćemo uvek osećati. Njene kolege me redovno zovu i pitaju za mene i njenog brata. Niko je nije zaboravio, ona je zaslužila da je niko nikad ne zaboravi - rekla je Emira za Kurir.

Merima Njegomir i Izvorinka Milošević
Merima Njegomir i Izvorinka Milošević

Okupljaju se kolegeVEČE POSVEĆENO USNIJIKolege Usnije Redžepove organizovaće skup u njenu čast 7. oktobra u kafani Gordane Stojićević, koja je zajedno sa Merimom Njegomir i Izvorinkom Miloševć inicijator ovog događaja. One će okupiti staru estradnu gardu, a druženju će prisustvovati i Usnijini brat i snaja, koji će zbog toga doći u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja