PORODICA ZABRINUTA: Katarina Grujić posle raskida otišla iz Srbije i nikome se nije javila!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Pobegla od svega

PORODICA ZABRINUTA: Katarina Grujić posle raskida otišla iz Srbije i nikome se nije javila!

Stars -

Čim je raskinula sa Nemanjom Buhom, istog trenutka Katarina Grujić se uputila na beogradski aerodrom i prvim letom otišla za Crnu Goru.

Pevačica o tome nije obavestila ni porodicu, zbog čega su se oni zabrinuli budući da su od njenih prijatelja saznali da je okončala vezu koja je ove godine trebala da bude krunisana i brakom.

“Kaća je u Crnoj Gori kod drugarice. Ona nije želela nikom da kaže gde će i sa kim. Htela je samo da pobegne od svega što dalje, i zato je otišla na aerodrom. Kod sebe je imala pasoš i novac, i to joj je bilo sasvim dovoljno da ode iz zemlje. Njena porodica ju je zvala satima, ali se ona nije javljala. Tek sutradan im je poslala SMS i obavestila ih gde se nalazi i ukratko objasnila da želi da bude sama. Međutim, oni su se zabrinuli i sada joj konstantno pišu da se vrati u Srbiju. Oni su svi van sebe jer se plaše da joj se nešto ne desi”, objašnjava izvor.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali se ona nije javljala na naše pozive. Tek nakon par sati nam je napisala:

“Tačno je da smo Nemanja i ja raskinuli, ne želim da govorim ništa o tome. Nisam u Srbiji i ne znam kada se vraćam.”

Sada je sasvim jasno zbog čega se porodica Grujić brine, a njen bivši još nije sklonio zajedničke slike, ali je zato brže-bolje na društvenoj mreži Fejsbuk objavio da je slobodan i da ga zanimaju žene.

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track