ZAVODLJIVE I U ŠESTOJ I SEDMOJ DECENIJI: One su ponosne na svoje telo i nemaju problem da objave fotke u bikiniju!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

ŽARE I PALE

ZAVODLJIVE I U ŠESTOJ I SEDMOJ DECENIJI: One su ponosne na svoje telo i nemaju problem da objave fotke u bikiniju!

Stars -

Nekada su bikiniji bili rezervisani samo za mlade devojke, pa su se i dame u tridesetim ustručavale da ga obuku, međutim, na radost ljubitelja ženske lepote, vremena se menjaju, pa sada možemo da uživamo i u pogledu na zgodna tela žena u šestoj, pa i sedmoj deceniji!

Na našoj javnoj sceni postoji dosta žena u najboljim godinama koje i te kako vode računa o sebi, a umesto da kukaju što ih jure paparaci, same kače svoje fotke na društvene mreže!

Najveću pažnju privukla je nesumnjivo najstarija među njima - Verica Rakočević (69), na koju je naročito ponosan 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević, što je i pokazao postavivši njenu fotografiju na Instagram uz komentar: "Moja žena i tačka”. Nakon brojnih komentara pratilaca, oglasila se i kreratorka, koja je dušebrižnicima poručila:

"Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima koje nose godine".

?????????

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Ipak, ni lepo telo nije naodmet, a jedno od najlepših svakako ima Lidija Vukićević (55), koja redovno kači svoje slike na društvene mreže.

Nedavno je obline pokazala i Goca Božinovska (52) i dobila komplimenata koliko i njena vršnjakinja Dragana Katić!

Pozdrav za sve moje prijatelje i pratioce...❤️

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

I na kraju šlag - Neda Ukraden (67), čijih smo se fotki u kupaćem kostimu nagledali onoliko, i to više poslednjih godina nego kad je bila mlada. Biće da je stvar u samopouzdanju, a Neda ga svakako ima napretek!

(Kurir.rs/Alo, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZORA JE SVANULA: Evo zvuči kada Lepa Brena peva hit Nede Ukraden

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track