DEVOJKA JE IZAŠLA NA DEJT SA MOMKOM, A ZATIM JE NASTAO PAKAO: "Beži. SPASI SE, devojko", ono što sledi NE BISTE POŽELELI nikome
Foto: Profimedia

samo oprezno

DEVOJKA JE IZAŠLA NA DEJT SA MOMKOM, A ZATIM JE NASTAO PAKAO: "Beži. SPASI SE, devojko", ono što sledi NE BISTE POŽELELI nikome

Žena -

Devojka po imenu Hajda imala je stvarno neobičan dan. Prvo je izašla na sastanak sa momkom kojeg je tek upoznala, a zatim se umešao još jedan muškarac koji joj je na duhovit način dao savet da "beži što pre"

Svoje iskustvo je podelila na Tviteru, a kako kaže, sve se desilo veoma brzo.

devojka, žena, šok, šokirana
foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

,,Juče sam otišla na kafu sa nekim tipom. Kad je otišao u toalet, gej muškarac koji je sedeo iza mene dao mi je parče papira sa porukom "Previše crvenih zastavica. Beži. Spasi se, devojko", napisala je Hajda i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njena objava je postala viralna, a poruka ovog muškarca raznežila je mnoge. Zbog ovog dobrog dela, mnogi ga nazivaju herojem, pravim muškarcem i hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu.

,,Ne mogu da verujem koliko su te zastave morale biti jarko crvene kada ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja'' prokomentarisao je neko, a Hajda mu je odgovorila: "Da, videle su se poput mojih crvenih noktiju."

Mnogi tviteraši su se složili da je ovaj anonimni muškarac možda i spasao život ovoj devojci, koja je bila previše fina da pobegne tokom samog sastanka.

Konobar, besan konobar
foto: Shutterstock

,,Jednom sam bila na sastanku i konobar je bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tad, je li to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu'' napisala je jedna devojka koja je na malo drugačiji način dobila signal od muškarca da je vreme da "beži".

(Kurir.rs/Alo/J.M.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track