NJIHOVA LJUBAV JE BILA SUĐENA: Nataša otkrila do sada nepoznate detalje o njenom i Lukinom susretu pre 6 godina!
Foto: Dragana Udovičić

SUDBINA IH OPET SPOJILA

NJIHOVA LJUBAV JE BILA SUĐENA: Nataša otkrila do sada nepoznate detalje o njenom i Lukinom susretu pre 6 godina!

Stars -

Ljubav Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, očigledno, je bila suđena. Njih dvoje su se upoznali na Ibici još pre 6 godina, i to na vrlo zanimljiv način.

Naime, Nataša je nedavno otkrila sve o njihovom prvom susretu, a sada je pokazala i sliku.

"Dogodila mi se ljubav. Upoznala sam ga pre šest godina u Španiji, i to na jedan veoma smešan način. Bili smo na super plaži i odmah sam ga primetila pošto specifično izgleda. Kada smo sestra i ja krenule sa plaže, Luka je sa svojim društvom išao ispred nas. Mislila sam da me ništa ne razumeju, pa sam mu "dobacivala" razne stvari. U jednom trenutku on se okrenuo ka meni i rekao "To nije nikakav problem". Počeli smo da se družimo i ništa više od toga nije bilo jer mi je rekao da se ženi i posle toga se više nismo videli", ispričala je Nataša nedavno u emisiji "Ami G show".

Dance to express not to impress❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nekoliko godina kasnije sudbina ih je spojila ponovo, ali ovog puta nisu tako lako pustili jedno drugo. Od kada su se ponovo pronašli, nisu se razdvojili, pa je i venčanje logičan sled događaja.

Njih dvoje će se na Natašin 37. rođendan zakleti na večnu ljubav, na Ibici, gde su se i upoznali. Dok broji sate do venčanja, pevačica se prisetila i fotografije koja je nastala pre 6 godina.

6 years ago...@kristinabekvalac @alekraka @djordje_stojic

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track