EDITA NAUČILA LEKCIJU POSLE RASKIDA: Bivši ne zaslužuju da ih pominjem!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

EDITA NAUČILA LEKCIJU POSLE RASKIDA: Bivši ne zaslužuju da ih pominjem!

Stars -

Pevačica je otkrila da je posle raskida sa dugogodišnjim dečkom naučila da momke više ne treba da eksponira u javnosti, odnosno na društvenim mrežama.

Edita Aradinović progovorila je svom privatnom životu, pa je priznala zbog čega se kaje.

"Nikada više neću komentarisati svoj ljubavni život. Posvećena sam sebi i karijeri, sve ostalo je iza mene. Jedina pouka iz prošle veze mi je da nikada više na društvenim mrežama neću objaviti fotografije svog partnera. Instagram je toliko javan, da kada nešto daš, ljudi previše očekuju i onda počne da se kvari taj unutrašnji mir, o spoljašnjem neću ni da pričam", rekla je ona i dodala:

"Zdrava sam, normalna devojka, ne želim više nikada da budem ismejana ni od koga. Po meni je vrlo malo muškaraca koji su pravi i koji mogu da se nose sa većim stvarima, ali svaki put kad izađem iz neke loše situacije, osećam se jačom nego što sam bila pre toga", kaže pevačica.

A post shared by Edita (@editaaradinovic) on

Koliko joj teško padaju uloge koje dobija u TLZP?

"Nisam bila zadovoljna prvim nastupom, tačnije svojim pevanjem, ali to je normalno, prva emisija, deset sati kašnjenja, isrpljenost... Mislim da su svi imali razumevanja. Čak i Aleksandra Radović, za koju sam se iznenadila što mi je dala 12 bodova, imala je razumevanja, ona me je i motivisala da opravdam svaki svoj sledeći nastup", kaže lepa Edita i naglašava da je stroga prema sebi.

Ona dodaje da naporna snimanja i mnogo vremena koje u pripremama provede ne utiču negativno na njen privatni život, karijeru i nastupe.

"Koliko god da su snimanja naporna, ne zanima me. Bukvalno me boli uvo za sve jer sam ovo želela i osećam se ispunjeno. Smatram da će mi ova emisija pomoći da pokažem ko sam i šta sve mogu", tvrdi ona.

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja