"VIDEĆEŠ ŠTA ĆE TI U IZRAELU URADITI" Šokantne optužbe Ergina Atamana: PRETILI SU MI, kako onda ja KVARIM SLIKU Evrolige?!
Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

nastavlja se šou

"VIDEĆEŠ ŠTA ĆE TI U IZRAELU URADITI" Šokantne optužbe Ergina Atamana: PRETILI SU MI, kako onda ja KVARIM SLIKU Evrolige?!

Košarka -

Puno bure diglo se posle prvog meča četvrtfinalne serije Evrolige između Makabija i Panatinaikosa. Ergin Ataman imao je svoj šou, zatim se i Evroliga oglasila saopštenjem, da bi turski trener posle drugog meča istih rivala rešio da nastavi priču.

On je istakao kako su mu ljudi iz Makabija pretili i da su mu rekli kako će se suočiti sa jevrejskim političkim pokretom kad stigne u Izrael.

- Veoma je čudno da velika organizacija, koju sam uvek štitio, izda saopštenje kako ja kvarim sliku Evrolige. Ako nešto nije u redu, kao kada pričam o sudijama, postoji kazna u pravilniku za tako nešto. Zašto okrećete neke ljude protiv mene? Šta se sada desilo? Išao sam u svlačionicu i neko iz Makabija, ne znam ko, nije imao akreditaciju, mi je rekao: Videćeš u Izraelu, videćeš šta će Cionisti da ti urade - rekao je Ataman i sve šokirao.

U drugom meču Panatinaikos je rutinski savladao Makabi rezultatom 95:79 i izjednačio je na 1:1 u seriji.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:17

Ataman pravi haos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track