KOCIĆU NISU DOZVOLILI DA VIDI DETE: Socijalno se plaši da Marko ne otme ćerku!
Foto: Vladimir Šporčić

Kurir u Svilajncu

KOCIĆU NISU DOZVOLILI DA VIDI DETE: Socijalno se plaši da Marko ne otme ćerku!

Stars -

Neće da mi dadnu Kristinu! Ne znam ni u kojoj je porodici, neće da mi kažu, žali se učesnik „Zadruge“, koji je ostao bez starateljstva nakon što je sa ženom ušao u rijaliti

Marko Kocić, koji je izbačen iz „Zadruge“ zbog nasilničkog ponašanja, neće moći da vidi dvogodišnju ćerku Kristinu jer se radnici Centra za socijalni rad u Svilajncu plaše otmice!

foto: Vladimir Šporčić

Ekipa Kurira juče je pronašla Kocića u porodičnoj kući u Dubnici. On je s komšijom Žikom otišao u Svilajnac da vidi ćerku, koju su socijalni radnici nedavno oduzeli od Divninih roditelja i smestili je u hraniteljsku porodicu.

- Neće da mi dadnu dete! Kazali su mi da zasad ne mogu da vidim ćerku. Ne znam ni u kojoj je porodici. Neće da kažu jer se plaše da je ne otmem. Za nekoliko dana oni hoće da otidnu po nju i da je dovedu da je vidim nakratko, ali samo u prisustvu ljudi iz socijalnog. Ja želim da je vidim, tražio sam odmah da mi je daju, ali ne može tako - kaže Marko.

foto: Vladimir Šporčić

Nepoželjan Marka su u tazbini u selu Gložane dočekali na nož

TAST: ODRIČEMO SE I TEBE I DIVNE!

Divnin otac poručio je zetu da više nikad neće da vidi ni njega ni ćerku!

- Bolje da vas nikad više ne vidim. Napravili ste mi pakao od života. Vi se tamo švrćkate po tom rijalitiju, a ja ovde muke proživljavam. Što lepo niste ljudski rekli da idete, pa da se organizujemo, da moja žena živi s Kristinom kod tebe u Dubnicu, pa vi radite šta oćete - vikao je Toma.

foto: Vladimir Šporčić

Kad je Marko video da je vrag odneo šalu, pokušao je da smiri tasta:

- Vratiće nam ćerku kad Divna i ja izađemo iz „Zadruge“. Njoj je dobro tamo. Evo, ja ne znam šta bih radio s dete, moram da kosim, a dete je na sigurnom.

Divnin otac nije posustajao:

- Eh, ne lipši magarče do zelene trave. Ti si nikakav otac, a ni moja ćerka ništa nije bolja - zaključio je Toma.

Markova kuća, foto: Vladimir Šporčić

Razočaran u ta pravila, on je otišao kod tasta i tašte da im se žali, ali i u Gložanama je dočekan na nož.

Marko u socijalnom molio da vidi ćerku, foto: Vladimir Šporčić

- Crni Marko, gde mi je unuka?! Kuku meni, prevarili su me, rekli su da će da je odvedu kod lekara, a oduzeli su mi unuku. Ti samo misliš na rakiju, a di je moja Kristina, boga pitaj - kukala je Divnina majka.

Divnina kuća, foto: Vladimir Šporčić

Marko je pokušao da se opravda, ali uzalud - tast mu je očitao bukvicu.

- Ništa nije u redu, Marko, nemoj da me praviš budalom. Ovi iz socijalnog došli da mi vode dete na neki sistematski pregled, žena pošla s njima i vratila se bez Kristine. Ja sam poludeo. Oni su me prevarili, oteli su mi unuku, oko moje. Jedinu unuku imam i nju su mi oduzeli. Pa šta ako sam siromah, njoj ništa ovde ne fali. Lepo se igrala, davao sam joj da jede paštete, slatkiše i uživala je ovde - tvrdi Divnin otac i dodaje da je policija dolazila da ga privede:

- Čim sam se požalio Kuriru da su mi oduzeli dete, tu noć mi je došla policija i tražili su da ponovim šta sam pričao za novine. Rekao sam da ću da tužim ove iz socijalnog, a oni su mi zapretili. Pa, ja jesam siromah, ali nisam lud. Potpisali smo papir da čuvamo Kristinu, a oni su nas prevarili!

Divnina majka, foto: Vladimir Šporčić

Teorija zavere

PRODAĆE MI UNUKU!

Divnin otac sumnja da će njegovu unuku da udaju!

- To je pranje novca. Znam ja sve. Uzeli su mi Kristinu da je udadu. Imaju ono dogovor sa ljudima koji imaju pare i to će tako da bidne. E, pa neće moći. Marko, uzmi se u pamet, upropastiće ti dete. Neće nas Kristina više prepoznati. Kakav si ti njoj otac, ti si joj očuh kad se tako ponašaš. I ti i moja ćerka Divna niste nikakvi roditelji. Prevarili ste me, ostavili mi dete i sad ja patim što su je oteli od mene - kroz plač kaže Toma.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track