ČANAK I STARLETA: Stanija, kandiduj se za predsednika, glasaću za tebe

Savetovao starleti da promeni branšu

ČANAK I STARLETA: Stanija, kandiduj se za predsednika, glasaću za tebe

Stars -
Lider LSV u emisiji „Ami Dži šou“ hvalio Dobrojevićevu rekavši da bi se snašla u politici i istakao da su joj provokativne fotografije samo plus

Političar Nenad Čanak izjavio je da bi podržao Staniju Dobrojević ako bi se za dve godine na izborima kandidovala za predsednika Srbije.Lider LSV i novosadska starleta preksinoć su razgovarali o raznim temama, pa je Čanak pred širokim auditorijumom predložio Staniji da se oproba u politici jer bi, kako je primetio, bila izuzetna u tom poslu.Razmišlja o politiciDa li je bio ozbiljan ili se samo šalio - nije na nama da sudimo. Uglavnom, na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li je razmišljala da se bavi politikom, bivša farmerka je priznala da joj je to velika želja. Pritom je napomenula da će uskoro ponosno mahati diplomom državnog Ekonomskog fakulteta, ali da se plaši negativnih komentara zbog svog provokativnog imidža.- Moj otac se inače intenzivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, dok nije izgubio život. Pa, sa mojim zvanjem to nekako ide u tom pravcu, samo ne znam kako bi moglo da bude. Mislim da će da me razapinju zbog mojih fotografija doživotno - naglasila je Stanija, s čim se Čanak nije složio:- Apsolutno ne. Ma kakvi! Pre svega, mislim da ste vi izuzetno briljantna mlada osoba i daleko ste kvalifikovaniji za politiku. Evo, ovo što sam čuo dosad u ovoj emisiji, već ste kvalifikovaniji za politiku od mnogih koje znam. Znate i šta je Fejsbuk, Instagram... Čoveče... A izbori za predsednika su već za dve godine. Ja vam predlažem da se kandidujete, glasao bih za vas jer nemam za koga drugog - savetovao joj je Nenad u emisiji „Ami Dži šou“.Nestranačka ličnostAmidžić je zatim upitao Čanka da li starletu već vidi kao kandidata za predsednika, nestraničku ličnost ili prvo ipak mora biti član neke stranke.- Vi biste morali da se kandidujete kao nestranačka ličnost. Mislim da vaša sveukupnost i insistira na jednom nadstranačkom delovanju jer nijedna stranka nije dovoljno velika da bi vas celu zaslužila - zaključio je političar.Stanija je s ponosom potvrdila da je zainteresovana za borbu protiv nasilja nad ženama i humanitarni rad, te da bi se osećala moćno kao prva žena predsednik.

Pre dve godine se vređaliČANAK STANIJU NAZVAO KURVOM, ONA NJEGA KRMAČOM!Samo pre dve godine u istoj emisiji Nenad je o starletama, među koje spada i Stanija, govorio sve najgore. On je tada istakao da starleta znači kurva jer je prostitutka predugačka reč. Nakon toga Dobrojevićeva se oglasila u medijima poručivši mu da nije bio u pravu, ali da bi objašnjavanje gospodinu Čanku šta znači reč starleta bilo kao da uči krmaču da peva.

JubilejŽURKA ZA 30. ROĐENDANStanija je prekjuče proslavila svoj jubilarni 30. rođendan u jednom beogradskom klubu sa bratom Sanijem i najbližim prijateljima. Starleta je s krunom na glavi došla u beloj limuzini, a na ulazu ju je sačekala korpa s crvenim ružama od takozvanog Fiftija. Uz hladne koktele i slavljeničku tortu provodila se do jutra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track