(FOTO) BRENA I BOBA PROSLAVILI SLAVU: Beko opet došao, Saša Popović kitio trubače
Foto: Damir Dervišagić

Dočekali goste

(FOTO) BRENA I BOBA PROSLAVILI SLAVU: Beko opet došao, Saša Popović kitio trubače

Stars -

Pevačica i njena porodica u domu na Bežanijskoj kosi proslavili Svetog Aranđela s brojnim gostima

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena i Boba Živojinović sinoć su proslavili krsnu slavu Aranđelovdan s velikim brojem prijatelja, rodbine, kolega s estrade i političara.

Među prvima je došla njena buduća snajka Aleksandra Prijović, i to pravo s aerodroma.- Bila sam nekoliko dana turistički u Americi. Nisam mogla duže da ostanem jer imam nastupe, ali sam iskoristila boravak u Los Anđelesu za šoping - pohvalila nam se Prijovićka.Ispred Brenine vile stigao je i trubački orkestar, koji je uz pesmu dočekivao goste. Iako su muzičari došli nenajavljeno, pevačica ih je častila bakšišom, a isto je učinio i njen kum Saša Popović, koji je trubače zakitio sa dve hiljade dinara.Ana Bekuta, očekivano, došla je u društvu svog partnera Milutina Mrkonjića i okupljenim novinarima požalila se da je ostala bez glasa.Posle njih na slavlje su stigli Dragi Domić, Snežana Đurišić, Jovana i Marko Mišković, Aco Pejović, Mlađan Dinkić sa suprugom, Damir Handanović, Dajana i Žika Jakšić, Goran Šljivić i drugi. Naposletku, negde oko 22 sata, stigao je i Milan Beko u pratnji četvorice pripadnika policije. Za razliku od prethodnih godina kad je biznismen vešto izbegavao fotografe, ovog puta nonšalantno je izašao iz automobila i pristao da se slika.

Sanja pobesnela na trubačeNE DAM VAM PARE JER PROSITEKako je ugledala trubače ispred Brenine kuće, Sanja Đorđević počela je da negoduje i da se mršti. Kad smo je upitali šta joj toliko smeta, odgovorila nam je da ne podnosi trubu. Međutim, pošto su je muzičari neprestano pratili do ulaza, rešila je da se našali s njima. Izvadila je platnu karticu iz novčanika i provukla kroz trubu, na šta joj je jedan od muzičara dobacio: „Sram vas bilo!“- Nemam ništa novca kod sebe, a i ne dam vam pare jer prosite - odbrusila je pevačica kolegama.

I. Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja