Iznenadila: Jovana Švonja drastično promenila frizuru i otkrila tajnu zdrave i negovane kose
Foto: Printscreen Instagram

Beauty tajne poznatih

Iznenadila: Jovana Švonja drastično promenila frizuru i otkrila tajnu zdrave i negovane kose

Stars -

Jedna od najatraktivnijih manekenki sa naših prostora iznenadila je sve obožavaoce kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija njene nove frizure, piše Story.rs

Osim što se ubraja u najzanosnije žene sa naših prostora, mlada mama i manekenka Jovana Švonja uzor je mnogima.Pored vitke figure na kojoj joj mnogi zavide, ona pleni neverovatnom lepotom, koja se nakon porođaja neprestano uvećava.Sigurno da je presudan faktor neizmerna sreća i ljubav prema neodoljivoj ćerkici Noel.

Jovnanina duga, gusta i do sad nefarbana kosa mami uzdahe mnogih žena, a manekenka je oduševila sve svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju i snimak svoje nove frizure.

Naime, Jovana je uradila ombre koji od njene prirodne boje preliva do kestenaste, a dok je njena bujna kosa isfenirana u vidu blagih uvojaka. Jovana je i ispod fotografije napisala da korsiti šampon koji pravi sama, i da su od sastojaka neophodni pantenol i ad kapi koji se mešaju sa prirodnim šamponom od koprive.

Ukoliko i vi želite negovanu kosu, pravi je trenutak da isprobate ovaj recept!Sa sajta Story. rs preporučujemo još i:

Jovana Švonja: Mala musavica koja je osvojila naša srcaNašminkajte se kao Nikolija Jovanović: Taman karmin kao jesenji imperativ (VIDEO)Anastasija Ražnatović zna trik: Kako da na pravi način iscrtate obrve (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja