LJUBAV: Marijana ima svog majstora za poljupce!
Foto: Nebojša Mandić

Ne skrivaju emocije

LJUBAV: Marijana ima svog majstora za poljupce!

Stars -
Ljubi, al‘ glavu ne gubi Mićićka dočekala Miloša Marjanovića na aerodromu, a on je pravo iz aviona poleteo svojoj devojci u zagrljaj

Marijana Mićić ne krije da je zaljubljena do ušiju u svog dečka Miloša Marjanovića.Njih dvoje već izvesno vreme žive zajedno, ali su se nedavno razdvojili zbog poslovnih obaveza. Miloš je bio na putu, a Marijana nije mogla da ga prati jer je počela sa snimanjem šoua „Više od igre“.

Voditeljku je ekipa Kurira uslikala na beogradskom aerodromu kako s nestrpljenjem čeka da joj dečko sleti. A on, čim je izašao iz aviona, potrčao je svojoj dragoj u zagrljaj. Pali su i poljupci. Marijana se nije obazirala na ljude koji su je prepoznali, već se prepustila razmenjivanju nežnosti s dečkom. Njoj osmeh nije silazio s lica, ali ipak nije bila raspoložena za razgovor s novinarima.- Neću vam davati izjave. Neću pričati ništa što je vezano za mene i mog dečka. Samo vas molim da ne objavljujete fotografije mog novog automobila jer ste me i pored njega slikali. Znate da smo na meti manijaka, pa vas molim da ne radite to. Već smo imali dovoljno problema s prethodnim kolima - poručila je voditeljka za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track