MIMI ORO SE UŽELELA SEKSA: Zaboravila sam kako to izgleda, ali ću se ubrzo podsetiti!
Foto: Damir Dervišagić

Izbačena iz Parova

MIMI ORO SE UŽELELA SEKSA: Zaboravila sam kako to izgleda, ali ću se ubrzo podsetiti!

Stars -
Ma zaboravila sam kako izgleda seks, tamo sam provela četiri meseca bez intimnih odnosa, rekla je starleta

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, pred samo finale je napustila rijaliti „Parovi“. Kaže da joj je u vili najviše falio seks, te da je zaboravila šta ta reč znači. Ona tvrdi da se sa Ivanom Marinkovićem i Jasminom Nevenkićem samo „vatala“, ali da konkretnog odnosa nije bilo.

"Ma zaboravila sam kako izgleda seks, tamo sam provela četiri meseca bez intimnih odnosa, ali ću se ubrzo podsetiti, ne brinite. Nisam stigla kad sam napustila rijaliti, jer sam izlazila i provodila se do jutra", uz osmeh kaže Mimi, koja tvrdi da se sa Jasminom i Ivanom samo mazila.

"Čula sam se obojicom čim sam izašla, to su moji ljubavnici iz rijalitija, ali nije bilo seksa, samo smo se malo „vatali“. Sa Ivanom sam se unapred sve dogovorila i očigledno je da smo dobri glumci. Mogla bi Jelena da nas ubaci u neku svoju predstavu. Obojica su divni momci i nastavićemo da se družimo ", ističe Mimi. Na pitanje šta će na to reći njen dečko Milan Krasić, sa kojim se pomirila pet dana pred ulazak, kaže:

"On više ne postoji u mom životu i nisam znala da je toliko željan marketinga, pa je pričao o meni dok sam bila unutra. On je jedan kreten, gad, go*no i ološ. Nedajbože nijednoj ženi da bude sa njim. Više ne bih bila sa njim ni ceo svet da mi nude. Sreli smo se na splavu u noći kada sam izašla, poručivao mi je pesme, ali me to ne zanima", odlučna je starleta u nameri da se više ne miri sa bivšim.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Ona ne krije da joj se dopada učesnik „Parova“ Velimir Miranović. "Nisam očekivala da će ostati posle mene, ali videćemo šta će biti kada izađe i malo se bolje upoznamo. Može tu svašta da se izrodi", tajanstvena je Mimi, koja je tokom rijalitija čak izlazila na suđenje kao svedok u slučaju o prostituciji.

"Sto puta sam rekla da nemam veze sa tim svetom. Čak sam se smejala sa inspektorima kada sam otišla u sud. Tog dana sam potpisala papir da ništa ne znam o prostituisanju u vezi sa tim slučajem", tvrdi starleta kojoj čak ni roditelji ne zameraju što je dobila takav epitet.

"Moja porodica zna da su to gluposti i apsolutno se ne tangiraju oko toga. Oduševljeni su kako sam se ponašala u rijalitiju, i jasno im je da su sve neumesne scene deo marketinga."

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track