Prikaži najnovije vesti
Lukas,Ceca, Brena, Šaban foto Dragan Kadić
Objavljeni podaci

ONI SU SRPSKI MILIONERI: Evo koliko su teške najveće zvezde srpske estrade!

Stars 1075

Iako srpske zvezde izbegavaju da javno govore koliko zaista zarađuju na nastupima i koncertima, na sajtu "Celebrity net worth" objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere.

Aca Lukas

Iako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu "Vipfaq" stoji informacija da je pevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara.

Foto: Nebojša Mandić Foto: Nebojša Mandić
Lepa Brena

Prema podacima koji se mogu naći na sajtu "Celebrity net worth" jugoslovenska pevačica, glumica i talentovana menadžerka, "teška" je 16 miliona dolara.

Foto: Zorana Jevtić Foto: Zorana Jevtić
Šaban Šaulić

Kako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspešne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.

Foto: Dragana Udovičić Foto: Dragana Udovičić
Dragana Mirković

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT, a njen suprug Toni je ovlašćen diler za prodaju "majbaha".

Foto: Printskrin Foto: Printskrin
Ceca Ražnatović

Prema podacima koji su objavljeni na sajtu "Celebrity net wort", najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović "teška" je neverovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

Foto: Damir Dervišagić Foto: Damir Dervišagić
(Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!


Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir