PALE TEŠKE REČI: Estradne svađe koje su obeležile 2014. godinu!

Opasne uvrede

PALE TEŠKE REČI: Estradne svađe koje su obeležile 2014. godinu!

Stars -
Raskidala su se stara prijateljstva, prštale uvrede, padale tužbe. Punom parom

Iako ove godine nije bilo rijaliti programa poznatih po žestokim svađama učesnika, skandala ove vrste nije falilo na javnoj sceni. Raskidala su se stara prijateljstva, prštale uvrede, padale tužbe. Punom parom.

Seka Aleksić i Sanja MaletićDojučerašnje prijateljice i koleginice nisu više dobre kao pre. Razlog je nepotvrđena priča da je Sanja, koja je ovih dana u medijima zbog romanse sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, SMS-ovima muvala Veljka, Sekinog supruga.

Ne zna se ko je prvi pokrenuo sukob, a mnogi tvrde da su u međuvremenu izgladile odnose. Dara je izjavila da može i bez Marininih tekstova da opstane na estradi a čuvena autorka mnogih hitova joj nije ostala dužna.

Dvadeset i više godina dugo prijateljstvo puklo je iz nepoznatih razloga. Šuška se da je to delo modnog kreatora Saše Vididća koji sarađuje sa Cecom ali ni jedna ni druga pevačica to nisu potvrdile.

Šminkerki je, naime, zapala za oko priča u medijima oko Sekinih porodičnih problema, pa je prokomentarisala da će ova pevačica, „poput Kebe, u narednih 20 godina da nas ubeđuje da nije Romkinja". Seka je kratko prokomentarisala da je dotična persona ne zanima.

(Nadlanu)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track