(PAPARACO 18+) Maćićka u toplesu, Ema i Marko se vatali u moru!
Foto: Damir Dervišagić

Jelena se sunčala, učesnici „Parova“ jedva se suzdržali

(PAPARACO 18+) Maćićka u toplesu, Ema i Marko se vatali u moru!

Stars -

Perverzije na plaži: Jeleni je gornji deo kupaćeg bio suvišan pa ga se rešila, dok Lapinova nije planirala da se obnaži, nego ju je dečko skinuo u naletu strasti

Pored toga što je britka na jeziku i što ne preza da kaže sve što misli bilo kad i bilo gde, Jelena Maćić nema problem ni da se skine u 47. godini.

Poznatu šminkerku ekipa Kurira uhvatila je u toplesu na plaži jednog luksuznog hotela u Bečićima, dok je u cik zore sunčala svoje bujne silikonske grudi. Jelena je još jednom potvrdila da ne robuje predrasudama, pa nije obraćala pažnju na to što su je još neki ranoranioci gledali u čudu jer se kao nudista obnažila na hotelskoj plaži.

Maćićeva se opuštala na ležaljci, dok je pored nje bilo sve što joj je potrebno, od kreme za sunčanje do naočara i šešira. Gornji deo kupaćeg očigledno joj je bio suvišan, pa ga se na vreme oslobodila.

S druge strane, bivša učesnica rijalitija „Parovi“ Ema Lapin, za razliku od Jelene, nije planirala da se obnaži, ali joj je njen dečko Marko Perović u naletu strasti strgao kupaći u moru, što Kurirovom paparacu nije promaklo. Uslikao je zaljubljeni par na plaži Plavi horizonti, gde je malo falilo i da dođe do seksa.

Prvo su se mazili na obali iza stene, a akciju su nastavili u vodi, kada je Ema ušla da se osveži, nakon čega ju je Marko svukao i zaskočio. Dodirivao joj je gole grudi uz strasne poljupce. Tek kada su primetili da se kupači okupljaju oko njih, nekako su se obuzdali i napustili plažu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja