PAPARACO: Aleksandar Mitrović vara Katarinu Živković!
Foto: Dragan Kadić

Fudbaler u karantinu ljubi drugu

PAPARACO: Aleksandar Mitrović vara Katarinu Živković!

Stars -
Navalio Srpskog reprezentativca juče je u hotelu u kom je odseo sa ostalim saigračima posetila nepoznata crnka
1 / 3 Foto: Ilija Stanišić

Aleksandar Mitrović (20), koji je u žižu javnosti dospeo zahvaljujući vezi sa Katarinom Živković (25), izgleda sedi na dve stolice.Fudbalski reprezentativac Srbije posle debakla na utakmici sa Danskom utehu je, umesto u pevačici „Granda“, pronašao u anonimnoj devojci.

13:55 h
13:55 h

Naime, paparaco Kurira uslikao je juče kontroverznog sportistu kako u karantinu razmenjuje nežnosti sa atraktivnom crnkom. Mitrović, inače, važi za skandal-majstora jer je često na udaru navijača i trenera, pa ostaje da se vidi kako će na njegove emotivne trenutke reagovati privremeni selektor Radovan Ćurčić. Nažalost, Mitrović zbog rigoroznih pravila u reprezentaciji nije smeo da svoju izabranicu ugosti u hotelskoj sobi, pa su poljupci i zagrljaji pali u holu hotela.

- Aleksandra je juče oko dva sata posle podne posetila devojka koja ga je sačekala u holu hotela, gde je odseo sa saigračima nakon poraza od Danske. Ona je došla da se pozdravi sa njim budući da danas fudbaleri putuju u Grčku, gde sutra igraju prijateljsku utakmicu protiv tamošnje reprezentacije. Čim je Mitrović ugledao devojku, odmah joj je potrčao u zagrljaj - priča naš izvor, koji je bio na licu mesta, i nastavlja:- Odmah je čvrsto zagrlio i nekoliko puta poljubio u usta i čelo. Smejali su se i pričali, a ona mu je pred odlazak poželela srećan put u Grčku - završava očevidac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja