RIJALITI VAŽNIJI OD ZDRAVLJA: Lekari nemoćni, Avu muče ženske bolesti, a ona luduje pred kamerama
Foto: Damir Dervišagić

Teško bolesna

RIJALITI VAŽNIJI OD ZDRAVLJA: Lekari nemoćni, Avu muče ženske bolesti, a ona luduje pred kamerama

Stars -
Ava Karabatić već više od mesec dana ima ozbiljne zdravstvene probleme, a najgore je to što ni nakon brojnih lekarskih pregleda i analiza nije otkriveno od čega boluje.

Ona se pre 44 dana požalila da joj kasni menstruacija, a terapije koje su joj propisane još uvek nisu urodile plodom. Naime, kada je Ava rekla produkciji da joj kasni menstruacija, prvo je posumnjala da je u drugom stanju, međutim, nakon prvih lekarskih pregleda testovi su bili negativni, te je ona pretpostavila da su u pitanju hormoni i saopštila ukućanima da ne brinu i da je s njom sve u redu.

Međutim, nekoliko dana kasnije, Ava se ponovo požalila produkciji da je zabrinuta jer joj i dalje kasni, te su je oni odmah uputili na dalje analize. Ni nakon drugog niza lekarskih pregleda, rezultati nisu pokazivali ništa alarmantno, te joj je lekar propisao hormonsku terapiju, koja je trebalo da joj izazove menstruaciju, međutim, nedelju dana kasnije se to nije dogodilo."Ava je već preplašena, ne oseća se dobro. Na pregledima je rekla da je malaksala i da je brine što joj već više od 40 dana niko ne govori šta se dešava. Kada je u kući “Parova”, trudi se da ne deluje zabrinuto, ali sve teže krije strah, koji je razuman, jer ne zna šta nije u redu s njenim zdravljem. Kada je shvatila da nije trudna, laknulo joj je, ali onda je usledio još veći strah jer nije znala razlog zbog čega još uvek nije dobila menstruaciju. Pila je terapiju i to je malo umirilo, ali kada ni to nije pomoglo, Ava je pretrnula od straha. Ona se nada da nije ništa ozbiljno", rekao je za Alo izvor.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja