RUSKA SNAJKA: Sandra Nini Badrić traži muža milijardera
Foto: Profimedia

Provodadžika: Želi da usreći svoju drugaricu

RUSKA SNAJKA: Sandra Nini Badrić traži muža milijardera

Stars -
Meljničenkova hoće da upozna pevačicu sa nekim od uspešnih i bogatih prijatelja svog supruga Andreja, pa je zato često poziva na svoja putovanja

Sandra Meljničenko ozbiljno se nameračila da dragoj prijateljici Nini Badrić u svojim krugovima nađe bogatog muža!Hrvatska pevačica, koja je u Sent Moricu kod bivše modelsice i njenog supruga Andreja provela novogodišnje praznike, ovo zimovanje nije koristila samo za skijanje već i za sklapanje novih poznanstava i druženje sa ostalim gostima Meljničenkovih. Zajedno i krstarileInače, Sandri često drugarica pravi društvo na putovanjima. Meljničenkova ju je ugostila na svojoj jahti tokom krstarenja po Karibima, vodila ju je i u Moskvu, išle su zajedno u Pariz, ali i na druge destinacije.- Sandra i Nina su se veoma zbližile u poslednjih pet godina, i bivša modelsica je baš zapela da za svoju drugaricu pronađe osobu sa kojom bi delila i dobro i zlo. Kako njen suprug ima mnogo uspešnih i bogatih prijatelja, ona je smislila da bi bilo najbolje da je upozna sa nekim od njih i da je usreći - otkriva dobro upućen izvor i dodaje:- Nina je na odmoru kod Meljničenkovih danju uživala u zimskim sportovima, dok su noći svi zajedno provodili u druženju i izlascima. Neke poznate face sa kojima su provodili vreme pevačica je imala prilike i pre da upozna, a sa nekima je kasnije i nastavila druženje. Međutim, nikad do sada joj niko nije provodadžisao, ali se Nina nije naljutila zbog takvih namera. Naprotiv, shvatila je to kao dobru zabavu, a ko zna, možda joj se baš i posreći sa nekim s kim započne romansu preko preporuka - zaključuje naš sagovornik.

Neće da komentarišeIako je po povratku iz Švajcarske Badrićeva davala intervjue, nije pominjala eventualne udvarače, ali se iz svake njene reči moglo nagovestiti da je ostala oduševljena boravkom u luksuznom skijalištu.- Sandra i Andrej su se zaista potrudili da nam organizuju devet predivnih dana za pamćenje - pohvalila se pevačica za jedan nedeljnik.Kontaktirali smo i PR službu Badrićeve, ali oni nisu želeli da nam daju nikakve informacije iz njenog privatnog života.- Nina sigurno neće komentarisati takve stvari - rečeno nam je iz pevačicinog menadžmenta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track