SPOJILA LEPO I KORISNO: Rada Manojlović vodi Momira u Pariz!
Foto: Printscreen

Snima spot u prestonici Francuske

SPOJILA LEPO I KORISNO: Rada Manojlović vodi Momira u Pariz!

Stars -
Reditelj je došao na ideju da ubedi Radu da ljubavne scene snimi sa Momirom, ali ona još uvek nije pristala te će za svaki slučaj u Grad svetlosti krenuti i maneken koji bi trebalo da se nađe u spotu, priča izvor

Rada Manojlović i Momir Gajić uživaju u ljubavi više nego ikad. U prilog ovoj konstataciji ide i činjenica da će zaljubljeni par u januaru otputovati u Pariz, gde će Rada snimati spot za novu pesmu „Metropola“.

"Rada je odlučila da pesme sa albuma koji će uskoro izaći maksimalno promoviše, pa zato ne štedi na spotovima. S obzirom na to da je reč o ljubavnoj pesmi koja se zove „Metropola“, procenila je da bi najadekvatnije bilo da ga snime u Parizu. Zato je rezervisala ekipu, ali i apartman u kojem će u pauzama između snimanja uživati sa Momirom", govori dobro obavešteni izvor.

"Reditelj je došao na ideju da ubedi Radu da ljubavne scene snimi sa Momirom, ali ona još uvek nije pristala te će za svaki slučaj u Grad svetlosti krenuti i maneken koji bi trebalo da se nađe u spotu", završava priču izvor.

Kako saznajemo, Rada je prezadovoljna kako je plasirana prva pesma "Alko-test“, koja je za samo nekoliko dana pregledana skoro dva miliona puta na "Jutjubu“, pa je zato odlučila da snimi visokobudžetni spot i za ovu pesmu. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Radu.

"Istina je da ćemo spot snimiti u evropskoj metropoli. Što se tiče Momirovog učešća u mom spotu, reći ću vam samo da bih jedino sa njim mogla da dočaram pravu zaljubljenost koja se traži u pesmi. Momir stvarno izgleda kao maneken, ali još uvek nisam spremna da na taj način eksponiram svoju vezu, pa ću po svemu sudeći angažovati profesionalnog manekena", rekla je Rada.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track