ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE: Željko Vasić dao novu energiju legendarnom hitu Sve još miriše na nju
Foto: Promo

Projekat

ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE: Željko Vasić dao novu energiju legendarnom hitu Sve još miriše na nju

Stars -
Predstavljena je još jedna od ukupno deset obrada iz projekta "Zvezde pevaju zvezde". Baladu "Sve još miriše na nju" Parnog valjka, Željko Vasić otpevao je na svoj način, unevši novu energiju i svežinu u ovaj hit.

"Drugačije je i dobro je! Ja kad stvaram pesmu, pravim je za sebe. Intimno i ne razmišljam dokle bi pesma mogla dobaciti. Radim je iz duše. Pa, kad se desi ovako nešto, da je neko još i obradi, savršeno", izgovorio je tvorac ovog čuvenog hita, Hus iz Parnog Valjka.

Željko Vasić ne krije da mu je ova pesma jedna od omiljenih balada sa ex yu pop scene. Pored toga što je jedan od izvodjača koji su otpevali stare hitove nekih drugih zvezda, Željko je uradio aranžmane za svih deset kompozicija na ovom projektu i samim tim bio supervizor svim izvođačima.

Foto promo
Foto promo

Kaže da se najbolje razumeo sa Tonijem Cetinskim kojem je radio aranžman za numeru "Za ljubav treba imat dušu".

"Kod njega sam se trudio da se aranžmanski prilagodim njegovom ličnom stilu u muzici. A pored toga što sam sa Tonijem komunicirao samo putem telefona, sve smo se razumeli u tri rečenice! Zadovoljan on, zadovoljan ja! Čućete", kroz osmeh je zaključio Vasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track