SUBOTICA : Uhapšen zbog svirepog ubistva starca

SUBOTICA : Uhapšen zbog svirepog ubistva starca

Crna Hronika -
"Intenzivnim radom, policajci su došli do saznanja da je M.S. (33), bez prijavljenog stalnog mesta boravka, oštećenom zadao više udaraca u predelu glave i tela, uzeo mu bicikl, svežanj ključeva

SUBOTCA - Subotička policija uhapsila je M.S. (33) zbog sumnje da je počinio teško ubistvo i predala ga nadležnim istražnim organima.

Kako je saopšteno iz subotičke policije, 6. marta u jutarnjim časovima policiji je prijavljeno da na uglu ulica Ivana Antunovića i Moravske u Subotici leži stariji muškarac sa vidljivim povredama glave. On je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Subotici gde je podlegao povredama 11. marta, navodi se u saopštenju.

"Intenzivnim radom, policajci su došli do saznanja da je M.S. (33), bez prijavljenog stalnog mesta boravka, oštećenom zadao više udaraca u predelu glave i tela, uzeo mu bicikl, svežanj ključeva i napustio mesto događaja", navodi se u saopštenju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, subotička policija je uhapsila M.S. i on je nakon policijskog zadržavanja uz odgovarajuću krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja