(VIDEO) TRAŽILI DROGU NA KONCERTU BANETA MOJIĆEVIĆA: Policija pretresla i popularnog pevača!
Foto: Damir Dervisagic

Racija

(VIDEO) TRAŽILI DROGU NA KONCERTU BANETA MOJIĆEVIĆA: Policija pretresla i popularnog pevača!

Crna Gora -

Više od 500 gostiju podgoričke diskoteke "Beagle" završilo je na ulici, kada su ekipe Centra za bezbednos Podgorica i Posebne jedinice iznenada ušetale u klub, usred nastupa srpskog pevača Baneta Mojićevića.

Prilikom racije je pronađena manja količina takozvanih zamotuljaka u kojima se nalazila droga, uglavnom kokain.Planski i u tajnosti pripremana racija, bez mogućnosti dojave, izvedena je u petak uveče sat iza ponoći, neposredno nakon što je u podgoričkom klubu počeo nastup popularnog pevača.

Ekipe u uniformi i civilu krenule su iz Centra za bezbednos u nekoliko džipova, koje su zaustavili na raskrsnici kod Elektrodistribucije, zatim su desetine uniformisanih policajaca velikom brzinom prišle diskoteci sa prednje i zadnje strane, zatvorili sve izlaze iz kluba, naredili da se ugasi muzika i upale sva svetla.

"Prvo su krenuli od obezbeđenja i ostalog osoblja kluba, a onda i gostiju, koje su potom propuštali da izlaze jedno po jedno. Kada su potpuno ispraznili lokal, započet je i detaljan pretres klupskog mobilijara, separea, toaleta… Pronađena je manja količina odbačene droge kokain i marihuana"

Sve vreme racije, obezbeđenje lokala je bilo postrojeno ispred skupocene fasade, sa raširenim nogama i rukama prislonjenim na zidu. Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, gde se nalazi diskoteka, bio je zatvoren za saobraćaj.Prema nezvaničnim informacijama, u diskoteci nije bilo bezbednosno interesantnih osoba, koje se dovode u vezu sa vlasništvom nad ovom nedavno otvorenom vrednom investicijom Stevana Stamatovića i Minje Šakovića, kao ni njihovih prijatelja.

Iako popularan i na regionalnoj estradi važi za muzičku zvezdu, policija nije marila za Mojićevića.Policajci su mu prišli i detaljno ga pretesli, kao i ostale članove pratećeg benda i menadžere. Međutim, ispostavilo se da kod njega nisu pronašli ništa nedozvoljeno, pa je i on kao i ostali gosti do kraja racije ostao da stoji nasred Bulevara. Zbog propale svirke, Mojićević je nastup ponovio u subotu uveče.Mojićević je danima uoči nastupa pozivao svoje fanove preko društvene mreže Instagram sa šaljivim crnogorskim akcentom da “dođu na nastup, da im ne bi pisao izostanke”.

(Kolektiv.me/Dnevne novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track