Upoznajte ženu koja je pred Dačićem raširila noge

Branka profesionalka

Upoznajte ženu koja je pred Dačićem raširila noge

Stars -
Branka Knežević kaže da je uloga voditeljke koja zavodi srpskog premijera za nju bio veliki izazov i da ga je rado prihvatila te da je to odradila profesionalno poput modnih revija
1 / 7

Ovo je Branka Knežević (35) koja je bez gaćica širila noge pred premijerom Srbije Ivicom Dačićem i uključenim kamerama Nemoguće misije, što je izazvalo lavinu osude srpske javnosti koja njen čin protumačila kao ruganje srpskom zvaničniku i srpskim institucijama.

Kneževićeva je do tada bila poznata samo kao bivša „Plejbojeva" zečica i prva Srpkinja koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog „Plejboja". Za sebe kaže da je manekenka, foto-model i glumica i da je dugo radila u Milanu te da je bila akter tri Nemoguće misije, autora Gorana Markovića.

Kaže da je uloga voditeljke koja zavodi srpskog premijera za nju bio veliki izazov i da ga je rado prihvatila te da je to odradila profesionalno poput modnih revija.

"Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli", dodala je ona.

Inače, Branka je majka četvorogodišnjeg Nemanje kojeg je dobila u braku sa Mišom Dobrićem, bivšim direktorom RTV Pink BiH, kojem se nimalo nije dopao njen nastup jer smatra da to ne priliči majci njegovog mališana.

Ovakav potez skrivene kamere u produkciji „Nemoguće misije" izazvao je reakciju i u Dačičevom kabinetu. Zbog skrivene kamere i propusta informativne službe premijera Dačića, koja je i organizovala lažni intervju i tako ga dovela u nezgodnu situaciju, biće pokrenuta interna istraga i neko će morati da odgovara.

"Dačić neće tužiti produkciju „Nemoguće misije", ali će neko odgovarati, a biće i otkaza u premijerovoj pres-službi. Sramota je za instituciju premijera da se tako zloupotrebi, a pogotovo na tako vulgaran način", kažu u kabinetu premijera Dačića.

Podsetimo, na snimku skrivene kamere predsednika Vlade Dačića intervjuisala je Plejbojeva zečica Branka Knežević, koja je, prethodno skinuvši gaćice, u stilu „Niskih strasti" provokativno prekrštala noge. Reagovao je i NUNS, koji je kritikovao prilog uz komentar da je nepristojan i neprihvatljiv.

http://www.youtube.com/watch?v=0cyzU1mHP94

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track