4 SAOBRAĆAJKE U BEOGRADU: Dve devojčice povređene na uglu Ladne vode i Mirijevskog bulevara
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Teška noć za Hitnu pomoć

4 SAOBRAĆAJKE U BEOGRADU: Dve devojčice povređene na uglu Ladne vode i Mirijevskog bulevara

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno 11 osoba povređeno, a među njima i dve devojčice, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na uglu ulica Ladne vode i Mirijevskog bulevara u 19.58 sati povređene su četiri osobe, od kojih 13-godišnja devojčica koja je potom prevezena na Dečju kliniku u Tiršovoj i 12-godišnja devojčica koja je prebačena u Urgentni centar.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

U istoj saobraćajnoj nezgodi povređena su i dva muškarca, starosti 38 i 41 godinu, koji su prevezeni u Urgentni centar. U 01.41 sati na Mirijevu su, posle teške saobraćajne nezgode, intervenisale dve lekarske ekipe od kojih je jedna prevezla 40-godišnjeg muškaraca u Urgentni centar, a druga je u istu ustanovu prebacila tri muškaraca od 54, 28 i 30 godina starosti, najverovatnije s povredama glave.

U Urgentni centar prebačena je i 54-godišnja ženska osoba koja povređena u 19.51 sati na uglu Požeške i Valjevske ulice.

U 21.13 sati na Pančevačkom putu u smeru ka Pančevu povređene su dve osobe - 31-godišnja žena i 57-godišnji muškarac, koji su prevezeni u Urgentni centar. Hitna pomoć je noćas imala 94 intervencije od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i srčani bolesnici s bolom u grudima, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 132 intervencije Hitne pomoći od kojih 50 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba poređeno, među kojima i jedan biciklista, koji je zadobio teške povrede i prevezen u Urgentni centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track