KOLAPS U BEOGRADU: Protest auto škola, blokiran saobraćaj od Autokomande do Slavije!
Foto: Twitter Bgsaobracaj

Haos

KOLAPS U BEOGRADU: Protest auto škola, blokiran saobraćaj od Autokomande do Slavije!

Beograd -
Generalni sekretar Privredne komore autoškola Srbije Petar Rašeta kazao je agenciji Beta da su autoškole nezadovoljne tretmanom u MUP-u i izmenama pravilnika za polaganje vozačkog ispita

BEOGRAD - Predstavnici autoškola iz cele Srbije održali su danas protestnu vožnju u Beogradu, jer Ministarstvo unutrašnjih poslova nije prihvatilo njihove predloge koji se odnose na novi Zakon o bezbednosti saobraćaja. Kako javlja reporter Bete, saobraćaj je blokiran od Autokomande do Slavije.

Generalni sekretar Privredne komore autoškola Srbije Petar Rašeta kazao je agenciji Beta da su autoškole nezadovoljne tretmanom u MUP-u i izmenama pravilnika za polaganje vozačkog ispita.

Kako je naveo, prethodnim izmenama polaganja vozačkog ispita, kojim je između ostalog povišena i cena ispita, od 950 škola u Srbije je ostalo 430.

On je naveo da će novim izmenama broj preostalih autoškola biti dodatno smanjen. On je dodao i da zbog zatvaranja mnogih autoškola u manjim mestima u Srbiji ljudi imaju dodatni trošak zbog odlaska na obuku u druge gradove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track