Mirna noć u Beogradu,četiri saobraćajne nezgode
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

Mirna noć u Beogradu,četiri saobraćajne nezgode

Beograd -

BEOGRAD - Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je ukupno povređeno petoro, ali bez teške traume.

U 20.14 sati na uglu Zrmanjske i Požeške ulice povređena je 29-godišnja žena i 45-godišnji muškarac, koji su prevezeni u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U istu ustanovu prebačena je i 45-godišnja žena koja je lakše povređena u nezgodi u 21.47 sati kod restorana "Mali raj".

Minut posle ponoći u Ulici Cara Dušana kod broja 180 u Zemunu lakše povrede zadobio je 31-godišnji motociklista, nakon čega je prebačen u KBC "Bežanijska kosa".

U 05.05 sati u Bulevaru Despota Stefana kod broja 114 lakše je povređena 33-godišnja ženska osoba, koja je potom prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 92 intervencije od čega 20 na javnom mestu, za pomoć su se na najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari, a bilo je i pojedinačnih tuča i slučajeva alkoholisanih osoba.

Tokom jučerašnjeg dana zabeležene su 142 intervencije Hitne pomoći od kojih 46 na javnom mestu, uključujući osam saobraćajnih nezgoda mneđu kojima su tri bile sa teškim traumama, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track